FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Niculescu a răbufnit și a spus marea problemă de la Dinamo: "Băi fraților, jucătorilor le tremurau picioarele! " + mesaj pentru Negoiță

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 22:47

Dat afară după o lună de la Dinamo, Claudiu Niculescu a vorbit despre situația de la clubul roș-alb.

Fostul antrenor al lui Dinamo a explicat care sunt problemele jucătorilor, dar a avut și un mesaj pentru patronul Ionuț Negoiță.

"Încercăm să ne mințim frumos. Sunt de acord, dar să o facem cu măsură. Băi fraților, oameni buni, 22 cu 15 fac 38? Nu! Dinamo poate face maximum 37 de puncte până la finalul sezonului regulat. Până acum, în play-off s-a intrat doar cu 38 de puncte. Dinamo e la 9 puncte de play-off și până la echipa de pe locul 6 mai are altele în față. Poate se întâmplă o minune, dar de ce nu spunem lucrurilor pe nume? Să zică «Băi, nu mai avem șanse! Facem reconstrucție pentru anul viitor. Anul acesta am făcut iar greșeli».

Când o echipă are 3-4 rezultate proaste apare presiunea de la conducere și de la fani. În astfel de momente, ai nevoie de jucători puternici mental. Asta e marea problemă a lui Dinamo. Am fost acolo și i-am simțit pe jucători. Sunt buni, dar temători. Când jucau acasă, le tremurau picioarele. E clar că este și o problemă de valoare a jucătorilor.

Ionuț Negoiță ar trebui să își pună o întrebare. Să se întrebe «Am clubul de 3 ani, de ce nu am rezultate? De ce nu am câștigat trofee în această formulă?» Am văzut salariile. Dinamo e în primele 4 echipe din Liga 1 la acest capitol! Clubul are o infrastructură foarte bună, dar îi trebuie și fotbal", a declarat Claudiu Niculescu la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
demolarii
demolarii  •  09 Ianuarie 2019, 08:26

Daca așa a văzut Niculescu situația e logica înlocuirea lui. Pai Rednic ce face acum? Ce sezon pregătește? Este evident. Să vorbești de play-off? E doar sa pui presiune gratuita. In plus Negoiță a preluat clubul acum 7 ani. Și de 3 ani a anunțat că acest club se autofinanțează.....oare despre ce vorbea Niculescu?

redshow
redshow  •  09 Ianuarie 2019, 07:28

Salarii??? Primele 4 ??? .. Poate din play-off.

884798811636296
Nick Rusu  •  09 Ianuarie 2019, 05:35

Nu tine explicatia nea Claudiu Daca esti bun nu ai teama

Vezi toate comentariile (11)
Comentează