FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Nicușor Bancu are undă verde: „Domnul Mihai Rotaru mi-a zis că-mi dă drumul indiferent cât ia în schimb”

Articol de - Publicat marti, 05 mai 2020 20:20

Căpitanul lui CS Universitatea Craiova, Nicușor Bancu, poate pleca oricând dacă primește o ofertă financiară bună pentru el.

În ultimii doi ani s-a speculat în mai multe rânduri asupra unei plecări a lui Nicușor Bancu de la Craiova. Lazio ar fi fost unul dintre cluburile interesate la un moment dat. Dar în cele din urmă nu s-a materializat nimic, iar căpitanul a continuat în alb-albastru. 

Are însă ok-ul finanțatorului Mihai Rotaru să părăsească Bănia oricând. „Domnul Rotaru mi-a promis că-mi dă drumul, indiferent câți bani ia în schimb, dacă primesc o ofertă tentantă financiar pentru mine", a dezvăluit Bancu în această seară, la Oltenia TV, în emisiunea lui Toni Sorică. 

El a ținut totuși să puncteze că nu mai e așa de atras de un transfer în străinătate, ca până acum: „Nu mă mai gândesc la plecare. Dacă o fi să apară ceva, bine. Dacă nu, eu sunt fericit și la Craiova".

2014e anul în care Bancu s-a transferat la Craiova. FC Olt Slatina a primit în schimbul său 80.000 de euro

Nicușor Bancu are undă verde: „Domnul Mihai Rotaru mi-a zis că-mi dă drumul indiferent cât ia în schimb”
Nicușor Bancu

Bancu juca și lucra în construcții! 

Tot la Oltenia TV, Bancu a povestit că în sezonul 2011-2012, pe vremea când juca la FC Olt Slatina, în liga a doua, lucra în paralel și-n construcții. „Nu-mi ajungeau banii și mă duceam și pe șantier. Am fost vreo trei săptămâni și am câștigat 500 de lei. Cu jumătate din ei le-am plătit părinților o rată la bancă și de restul le-am făcut cinste prietenilor, cum se obișnuiește la primul salariu", a spus căpitanul „leilor".

Citește și alte știri despre Craiova:

Bulgarul Antoni Ivanov e convins că pandemia de coronavirus e o diversiune: „Noi ne spălăm pe mâini, șmecherii spală bani!”

Liga 1 depinde de telespectatori, nu de spectatori! Drepturile TV înseamnă 32,2% din buget, vânzarea biletelor doar 3,6% din venituri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
stefan..
stefan..  •  06 Mai 2020, 21:28

E cam greu pentru Bancu. Are niste ani, este perceput ca făcând parte din grupul blatistilor care l-au lucrat pe Pițurcă pentru ca ii punea la munca si orice club serios de va gândi o data in plus. Mai mult, la ora actuala, Bancu chiar a regresat. Fara antrenamente nu se poate.

gabryel28
gabryel28  •  06 Mai 2020, 10:48

Poi tu ai venit de pe santier lacraiova sa ne spui noua ca tu joci la adevarata universitate? Csu clona psd si niciodata stiinta

gabryel28
gabryel28  •  06 Mai 2020, 10:47

Poi tu ai venit de pe santier lacraiova sa ne spui noua ca tu joci la adevarata universitate? Csu clona psd si niciodata stiinta

Vezi toate comentariile (4)
Comentează