FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Nicuşor Bancu e optimist după accidentarea gravă din meciul cu Viitorul: ”În 3-4 luni revin”

Bancu a fost operat joi, avînd fractură de tibie și peroneu. El și-a decorat în alb-albastru camera de la spitalul Floreasca din Capitală // Foto: maximasport.ro
Bancu a fost operat joi, avînd fractură de tibie și peroneu. El și-a decorat în alb-albastru camera de la spitalul Floreasca din Capitală // Foto: maximasport.ro

Articol de - Publicat sambata, 01 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 00:20

Bancu este încrezător în prima zi de după operaţie, are speranţe din partea medicilor şi spune că va fi mai puternic în 2015.

Nicuşor Bancu nu se lasă doborît de soarta potrivnică. Fotbalistul de 22 de ani a afişat ieri o mină destinsă într-o fotografie a maximasport.ro, declarînd, plin de încredere: "Doctorii mi-au zis că în 3-4 luni revin la antrenamente, acum să vedem. Nu mi-e teamă. Cum adică să-mi fie frică?! Mai rău de atît n-are ce să mi se întîmple, voi reintra cu şi mai mult tupeu. Doctorii au grijă de mine, mă încurajează".

Nicuşor a fost vizitat la spital şi de Gică Hagi, antrenorul Viitorului. Bancu a fost accidentat grav miercuri, în meciul de Cupă cîştigat de olteni cu 2-1 în detrimentul formaţiei "Regelui", după o intrare brutală a lui Şeroni.

"Am vorbit cu Şeroni la telefon. Nu a intenţionat să mă lovească rău, dar a intrat urît, ar trebui să fie mai atent pe viitor" (Nicuşor Bancu, mijlocaş CSU Craiova)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
manon
manon  •  01 Noiembrie 2014, 16:53

SANATATE !!!!!!!!!!!! SA REVII CAT MAI REPEDE ! SUNTEM LANGA TINE !!!!!!!

craioveanu91
craioveanu91  •  01 Noiembrie 2014, 11:29

un baiat modest cu foarte mult bun simt : '' sper sa fie mai atent pe viitor''. respect Bancone abia te asteptam cateva meciuri in retur , o sa faci pregatirea de vara in totalitate si din sezonul viitor sa rupi gura targului:) forza STIINTA . Bancu -oltean pe viata si pe moarte!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Noiembrie 2014, 10:16

Macelarii lui Hagi blatistul ar trebui sa retrogradeze...ei demult trebuiau retrogradati ...nu au niciun viitor ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează