FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ

Nicușor Bancu, liderul Universității Craiova, declarații surprinzătoare înaintea meciului care poate DINAMIZA lupta la titlu: „Să nu pierdem! Fără Mitriță mă simt mai slab”

Articol de - Publicat duminica, 10 februarie 2019 10:29

Liderul Universității, Nicușor Bancu, a explicat ce așteptări au oltenii de la derby-ul cu campioana de mâine seară și a comentat vizavi de o eventuală plecare a lui în străinătate.

Singurul oltean veritabil din primul "11", noul căpitan al Științei, Nicușor Bancu, e pregătit de derby-ul cu CFR Cluj. Doar de meci, spune el, nu și de un transfer, deși a rămas un veteran al lotului. Astăzi, va primi, simbolic, banderola de căpitan de la Alex Mitriță, care va fi spectator de lux la confruntarea de 5 stele de pe noul "Ion Oblemenco".

"Totul e să nu pierdem duminică, împotriva Clujului. Dacă nu vom primi gol, va fi și mai bine! Ei sunt favoriți la titlu după numărul de puncte, noi suntem după jocul practicat. Dar astea nu contează, ci doar ce e pe teren. Eu am spus-o și înainte. Aveam un lot foarte bun și până la venirea lui Fortes, acum suntem și mai puternici", a comentat noul lider al Craiovei.

Internaționalul de 26 de ani a fost dorit în Olanda, în Rusia, în această iarnă, însă a rămas pe baricade. "Nu mă mai gândesc la plecare, ci doar să câștig un trofeu și anul acesta. De 3 ani tot vorbim și nu plec nicăieri! Regula ar fi să plec la vară, după ce port banderola, vom vedea la timpul potrivit. Fără Mitriță mă simt mai slab, dar sunt profesionist și trebuie să îmi fac treaba alături de ceilalți coechipieri", a comentat Nicușor. 

"Craiova are un lot foarte bun, poate nu cel mai valoros din Liga 1, însă e cel mai echilibrat, pentru că antrenorul e foarte liniştit, având foarte multe soluţii pe posturi"
Antonio Conceicao, antrenor CFR

"Nu sunt reguli cine să bată penalty, regula e să obții și să dai un pic mai bine ca să dai gol. Vedem duminică fotbalistul care ar putea executa 11 metri, dacă vom mai avea"
Devis Mangia, antrenor CSU Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  10 Februarie 2019, 11:20

"Singurul oltean veritabil din primul 11"... Păi ce-o vrea GSP, ca oltenii să nu-și caute și în țară sau prin alte campionate salarii mai bune - lucru valabil și pentru Nicușor Bancu? Sau să-și facă toți tatuaje cu sigla Craiovei? Poate îi numărați atunci și pe "oltenii veritabili" de la alte echipe (Fcsb, Viitorul, Iași, Cluj, Ilfov) ... veți fi surprinși.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează