FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 2-0

Nicușor Stanciu nu și-a iertat marea rivală: "A fost mult mai greu decât cu Dinamo!" ;)

Stanciu a mulțumit Cerului după reușita de 2-0 // FOTO Raed Krishan (Pitești)
Stanciu a mulțumit Cerului după reușita de 2-0 // FOTO Raed Krishan (Pitești)

Articol de - Publicat luni, 14 martie 2016 00:00

Nicușor Stanciu nu și-a iertat marea rivală, cu care a remizat etapa trecută.

- Nicușor, felicitări, ai ajuns la al zecelea gol în acest sezon!
- Mulțumesc! Mă bucur că am câștigat, asta era cel mai important. De fapt, eram obligați să câștigăm cu orice preț. Sunt fericit!

- Ai un sezon extraordinar...
- E, probabil, cel mai bun an din cariera mea. Mă bucur că traversez o formă bună, încerc mereu să joc din plăcere și vreau să-mi iasă în continuare totul.

"Mai avem mult de muncit"

- Daniel Niculae și Denis Alibec au recunoscut că i-ați dominat la toate capitolele!
- Reghe a pregătit perfect partida. Știam că vom avea parte de un teren greu, și totuși am avut foarte mult mingea, posesia a fost a noastră. Totuși, trebuie să fim atenți în continuare, mai avem mult de mună.

- Aveți acum prima șansă la câștigarea campionatului?
- Momentan, Astra e pe primul loc, ea are încă prima șansă la titlu. Mai sunt 8 "finale" și suntem obligați să le câștigăm pe toate pentru a fi campioni.

"Mesajele sunt pentru noi"

- Am auzit că Reghecampf v-a transmis niște mesaje speciale înainte de meci...
- Da, au fost niște mesaje care ne-au motivat formidabil! Preferăm să le ținem în vestiar pentru că sunt doar pentru noi.

- Care derby a fost mai dificil, cu Dinamo sau acum cu Astra?
- Partida aceasta a fost mult mai grea decât cea cu Dinamo! Astra e o formație tare bună, bine că ne-am impus! Știam că în cazul unei înfrângeri pierdeam titlul în proporţie de 90 la sută.

"Vreau să le mulțumesc fanilor că s-au întors alături de noi. Dacă vom juca pe Arena Națională, sunt sigur că vor veni și mai mulți și va fi o atmosferă extraordinară în jurul echipei"
Nicușor Stanciu, mijlocaș Steaua

"Steaua a fost mult, mult mai bună decât Astra. Campionatul o să-l câștige Steaua la pas, nu am nici o emoție. Steaua e singura echipă care se bate la titlu"
Adrian Neaga, ex-atacant Steaua

"Steliștii au fost mai buni decât noi, mai ales la capitolul fizic. Oricum nu eram campioni dacă câștigam acum"
Valerică Găman, fundaș Astra

"În sfârșit, am văzut echipa pe care eu mi-o doream! Chiar urlam prin casă că în prelungiri noi atacam cu Tamaș și Varela, asta înseamnă să ai dorință, și putință"
Gigi Becali, patron Steaua

"Chipciu e un jucător valoros pe care trebuie să-l facem să-și revină cât mai repede! În schimb, nu știu ce s-a întâmplat cu Enache, azi a fost aerian!"
Gigi Becali, patron Steaua

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (18)
tatutzu
tatutzu  •  14 Martie 2016, 15:29

Păi vă urăm două meciuri foarte ușoare în returul din Cupă și în meciul din campionat. Dacă voi, jucând într-un meci mai ușor, ați făcut egal și într-un meci greu ați câștigat, vă urăm numai meciuri ușoare :)) Semnat, Suporterii dinamoviști!

piet
piet  •  14 Martie 2016, 14:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

john.peris
john.peris  •  14 Martie 2016, 14:02

Interesanta analiza facuta de Stanciu in conditiile in care fcsb a jucat in 12 (Tudor ) iar Astra in 8 (Lovin , Gaman, De Amorim -blat ) este evident ca puscariasii sunt la butoane !!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează