FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

Nicușor Stanciu s-a ridicat exact cînd Steaua avea mai mare nevoie de el: ”Ne-a revenit optimismul”

Articol de - Publicat luni, 04 mai 2015 00:00

Stanciu are patru goluri în ultimele două meciuri în care a evoluat și admite că succesul din Derby e singurul rezultat care- păstrează pe roș-albaștri în calculele pentru titlu.

- Nicolae, ce s-a întîmplat de joci atît de bine, după o perioadă în care ai fost criticat?
- Nu s-a petrecut nimic special, nu m-a redescoperit nimeni. Pur și simplu, trec printr-o perioadă foarte bună. Îmi pare rău că nu am jucat și în meciul cu ASA. Am înscris două goluri cu U Cluj și n-am putut să-mi ajut echipa și în duelul cu contracandidata la titlu. E bine, oricum, că am cîștigat contra lui Dinamo!

- Era esențială victoria în Derby?
- Cu toții am fost conștienți că oricare alt rezultat în afara victoriei ar fi compromis șansele noastre de cîștigare a campionatului.

- Ești optimist?
- Da, pot spune că am devenit din nou optimist. E adevărat însă că depindem mult și de rezultatele pe care le face ASA. Ca să recuperăm distanța de două puncte avem nevoie să se încurce echipa din Tîrgu-Mureș, nu e de ajuns să batem noi meci de meci.

- V-au speriat evenimentele din peluza dinamovistă?
- Nu a fost doar episodul cu Arlauskis, au aruncat și spre mine cu petarde, cu tot felul de obiecte. Nu e normal să nu poți să bați un corner fiindcă se aruncă din tribune cu scaune sau ești scuipat! Atmosfera nu a reprezentat o presiune pentru noi. Majoritatea de la Steaua sînt oameni de echipa națională, nu se sperie ușor.

"Am jucat bine și golurile pe care le-am dat le privesc ca pe un bonus, nu mi se pare că am decis eu meciul"
Nicolae Stanciu, mijlocaș Steaua

"Toate biletele pe care le-a primit Steaua s-au vîndut. Dar ne așteptam să participe și galeria, e ciudat să nu fie ultrașii la un derby. Tot mai sper ca ei să revină curînd"
Nicolae Stanciu, mijlocaș Steaua

4dintre ultimele 6 goluri pe care le-a marcat Steaua l-au avut drept autor pe Stanciu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
plischi
plischi  •  04 Mai 2015, 17:12
Postat de valassul pe 04 Mai 2015, 09:05

Mii de comentarii,dintre care mai mult de jumate inutile si injuraturi pentru o partida care inafara de fum si petarde nu a oferit nimic.Eternul derby se transforma incet in eterna ***.

nu de-aia i-am lasat dupa pauza pe mana exclusiva a fanilor, care suporta orice?!

plischi
plischi  •  04 Mai 2015, 17:07

daca prisoseste ceva in tara asta, apoi acela este specialistul in tot si toate. incepand de la vvp si pana la mine!

cipinho79
cipinho79  •  04 Mai 2015, 12:59

titlul articolului este gresit, Stanciu s-a ridicat mult prea tarziu, trebuia sa se fi ridicat in urma cu cateva etape... acum e prea tarziu, titlul este 90% la Targu Mures. Din 4 meciuri ramase, ASA isi permite si un egal la Astra in rest n-are cum sa se impiedice. Petrolul n-are niciun obiectiv in clasament si nu are niciun motiv sa-si ajute rivala Steaua. restul nu mai conteaza ;)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează