FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nicușor Stanciu spune că Steaua își va arăta valoarea în Supercupă: "Urmăriți-ne în meciul cu ASA!"

Stanciu n-a reușit să marcheze în cele 3 amicale jucate de Steaua
Stanciu n-a reușit să marcheze în cele 3 amicale jucate de Steaua

Articol de , - Publicat duminica, 28 iunie 2015 00:00

Nicușor Stanciu, mijlocașul de 23 de ani al roș-albaștrilor, spune că adevărata valoare a Stelei se va vedea la Supercupa României.

- Nicușor, cum e Rădoi ca antrenor?
- E foarte bun. Este și el la început, e tînăr, îl simțim foarte aproape de noi. Sper din suflet să avem rezultate bune împreună, să-l ajutăm și noi pe el, și el pe noi și să ne bucurăm împreună după fiecare meci.

- Cum îți explici diferența dintre evoluția voastră din meciul cu Klagenfurt și cea din meciul cu Legia Varșovia?
- Am jucat mai bine cu Legia, așa este. Am fost mult mai proaspeți. În plus, calitatea adversarului a fost mai bună și așa ne-am motivat mai bine. Cu siguranță ne-am concentrat mai bine și d-asta jocul nostru a fost mai bun.

- Și care e adevărata față a Stelei?
- A fost abia al treilea amical, dacă îl punem la socoteală și pe cel din primul cantonament, cînd am jucat cu Zărnești. Vom mai avea două partide aici, mai avem timp să ne pregătim. Cred că adevărata față a echipei se va vedea la Supercupa României, cînd vom întîlni pe ASA Tîrgu Mureș.

- Kuciak, portarul Legiei, a spus că v-a simțit mai slabi decît în urmă cu doi ani. Crezi că așa e?
- Chiar dacă de atunci ne-au plecat jucători importanți, nu sînt de acord cu el. Avem o echipă bună, au mai venit și cîțiva jucători noi, dar majoritatea jucăm împreună de 2-3 ani și ăsta este un atu.

- Cum vezi duelul cu Trencin?
- Nu am avut noroc la tragerea la sorți, dar sîntem încrezători că vom reuși să trecem mai departe. Totuși, nu trebuie să ne considerăm deja calificați. Sînt sigur că vom transpira serios pentru a-i elimina pe slovaci. Experiența din sezonul trecut, cînd am fost eliminați de Ludogoreț, ne-a făcut să fim mai precauți. E foarte important să ajungem în grupe, ne dorim mult să ajungem acolo, dar trebuie să fim atenți.

"Am tratat meciul cu Legia cu mai multă seriozitate. A fost un adversar de calibru și știam dinainte că așa va fi, pentru că pe mulți dintre cei pe care i-am întîlnit îi știam de acum doi ani, din play-off-ul Ligii Campionilor"
Nicușor Stanciu, mijlocaș Steaua

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (4)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  28 Iunie 2015, 18:10

"urmariti-ne neputinta, si neprofesionalismul!" ei bine, nu o vom face...

d3ll
d3ll  •  28 Iunie 2015, 16:14

Nicușor Stanciu spune că Steaua își va arăta valoarea în Supercupă: "Urmăriți-ne în meciul cu ASA!" fcsb - ASA 0-4 iar declaratiamarelui antrenorului fara BAC este "am avut un cantonament greu, avem multi jucatori noi si trebuie sa se obisnueasca cu noul sistem" si bine inteles "o sa aratam mai bine in meciurile care vor urma" sau varianta soft "am jucat bine dar pe final s-a vazut oboseala acumulata in cantonament si a fot gresala mea in dimineata meciului nu trebuiea sa mai fac antrenament cu ei" iar suproteri stelisi ori cun sunt mai redusi la minte si vor inghiti galusca ca de obicei, pentru ei conteaa doar sa ia trofee nu sa joace ceva si conteaza participarile in europa nu sa si castige vreun meci, o mandrie mai mare nu exista sa joci an de an in europa si sa te faci de ras ca nu poti castiga un meci cu o echipa mai prost clasata ca tine sau sa iei 5 goluri in fiecare an.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Iunie 2015, 12:06

...v am urmarit de doua ori ...urmeaza a treia oara...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează