FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PETROLUL 2-1

Nikolici este sigur că Steaua poate bate liderul: "CFR e tare slabă! O batem la Cluj”

Becali a anunţat că îl va transfera definitiv pe Nikolici
Becali a anunţat că îl va transfera definitiv pe Nikolici

Articol de - Publicat vineri, 04 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 03 mai 2012 23:36

Nikolici îi pune deja Stelei trei puncte în plus în clasament, considerînd sigură o victorie în Gruia, contra rivalei pe care o vede la pămînt.

- Stefan, Gigi Becali a anunţat deja că te transferă definitiv, că sigur vei continua la Steaua...
- Hahaha! Ce să mai zic, voi nu ştiţi cum e Gigi? Acum spune da, imediat zice nu. Habar n-am ce-o să se întîmple în vara asta, sincer. Steaua poate să mă cumpere de la Poli şi dacă o va face, continuu aici. Dacă nu, merg în altă parte, nu e nici o problemă. Adevărul e că situaţia nu depinde prea mult de mine.

- Cît mai crezi în cîştigarea campionatului?
- Eu consider că sîntem la două puncte de CFR, nu la cinci, cum arată clasamentul, că o s-o batem sigur la Cluj! Echipa asta e atît de slabă, că nu-mi dau seama cum de e pe primul loc!

- Cum explici că ai jucat puţin în ultima vreme?
- Ultima oară am fost titular cu Twente! Au fost trei luni extrem de dificile pentru mine, dar n-am avut ce face, am aşteptat. Uite că azi mi s-a dat ocazia să joc şi am jucat bine, din moment ce am marcat golul victoriei.

"CFR sigur se va mai împiedica înaintea ultimei etape, în care mergem noi la Cluj. Deci putem să ne concentrăm exclusiv pe ce avem de făcut, să nu ne gîndim prea mult la lider" (Stefan Nikolici, atacant Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
fotbalfan
fotbalfan  •  04 Mai 2012, 17:30
Postat de flo_ax pe 04 Mai 2012, 09:00

CFR-ul e pe prima pozitie datorita valorii sportive a advsarilor si a domnilor arbitri! Mai exact a fundasilor care se cred la volley, care nu stiu sa faca un simplu zid, a dlui arbitru Petrescu care vede fault la Sibiu... iti spun pana maine! Mai zi-mi o echipa din campionat care a luat 5-0 de la Rapid si 4-2 de la Chiajna! Daca o exista, sigur aia e cea mai slaba

cu rapid am jucat fara 3 titulari din aparare. costa s-a deschis dupa primul gol. cu chiajna iarasi am jucat deschis(si gol dn offside chiajna si g.muresan eliminat total aiurea). daca am fi jucat prudent macar o repriza altul ar fi fost scorul. nu sunt relevante scorurile, parerea mea.

fotbalfan
fotbalfan  •  04 Mai 2012, 17:25
Postat de sapcarosie pe 04 Mai 2012, 09:24

pardon invers tu stii si nu tu sti :D

:)

neko00
neko00  •  04 Mai 2012, 11:51
Postat de vasile_00 pe 04 Mai 2012, 10:45

Nu cred ca se pot face comparatii intre cele doua tipuri de faze! Mai mult aminteste-ti de primele doua faulturi Maxim - Chipciu si ai sa intelegi maniera de arbitraj de ieri si din totdeauna a lui Dumitru! Fault din spate a lui Chipciu la care trebuia galben dupa orice manual de arbitraj, urmat de o simulare a lui Chipciu (parerea mea personala) la care Maxim a primit galben.

Cat de prost esti =))). Pai tu compari un fault in atac cu unul din actiune periculoasa? Chicpiu scapa spre poarta, in timp ce Maxim era in aparare. Daca te uiti la liga de amatori, nu o stii niciodata sa faci diferente intre un fault si altul.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează