FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA II GIURGIU 1-1

Nikolici explică ieşirea nervoasă: "Nimeni nu vrea să stea pe bancă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 martie 2012 23:03

Muntenegreanul Stefan Nikolici regretă reacţia nervoasă pe care a avut-o spre finalul partidei cu CS Mioveni (1-0), cînd a aruncat cu diverse obiecte de pe bancă în direcţia lui Ilie Stan după ce şi-a dat seama că nu va fi folosit deloc de antrenorul stelist.

"Am greşit. Am fost puţin nervos, pentru că nu am jucat. Este normal, nimeni nu vrea să stea pe bancă, aici e concurenţă mare", a declarat Nikolici la finalul amicalului cu Astra II (1-1), conform Dolce Sport. "Am fost amendat cu 500 de euro, nu este nici o problemă, voi plăti pentru că am depăşit măsura", a adăugat atacantul de 21 de ani.

Fotbalistul Stelei nu consideră că egalul cu satelitul Astrei, meci în care a fost titular, ar trebui să dea de gîndit. "Ritmul a fost bun, am avut ocazii bune, însă nu am marcat. Terenul a fost prost, a fost şi frig", a explicat Nikolici.

Vezi aici o galerie foto de la meciul Steaua - Astra II 1-1!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  08 Martie 2012, 00:38

nicolici asta se crede un mare fotbalist,se uita prea mult la tv cum al lauda unii realizatori de emisiuni care sunt pe alta planeta. numai cand ai vezi picioarele in poza din articol ati dai seama cam ce viteza are

kunaguero91
kunaguero91  •  07 Martie 2012, 23:32

E si normal sa fii frustrat cand vezi ca rahatul ala mergator de Tatu joaca inaintea ta.Nikolic este un varf excelent de careu cu un potential enorm.Ar fi bine pentru el sa plece cat mai repede afara pentru ca aici e greu sa progeseze .

valimld
valimld  •  07 Martie 2012, 23:17

nikolici esti un mare agarici ..du te si lasa ne ca esti mare petarda..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează