FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN 3-0

Nikolici îi avertizează pe londonezi: "Chelsea, nu pierdem la Bucureşti!"

Nikolici a marcat aseară al cincilea său gol pentru Steaua în cele 29 de meicuri jucate în acest sezon în toate competiţiile // Foto: Cristi Preda
Nikolici a marcat aseară al cincilea său gol pentru Steaua în cele 29 de meicuri jucate în acest sezon în toate competiţiile // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 martie 2013 00:52

Atacantul de 22 de ani, Stefan Nikolici, a marcat aseară şi a transmis un mesaj londonezilor pentru meciul de joi, din Europa League.

- Stefan, o nouă victorie pentru voi, ai şi marcat. Cum a fost?
- A fost un meci foarte bun pentru noi, chiar dacă a fost mai greu după eliminarea lui Tănase. Am arătat că sîntem o echipă mare, că avem forţă şi putem să cîştigăm şi-n zece oameni. Sînt mulţumit că am şi marcat, dar mai important e că am cîştigat acest meci.

- După această victorie vă măriţi şansele pentru cîştigarea campionatului.
- Sincer să fiu, nu ne gîndim încă la titlu. Mergem din meci în meci, cîştigăm fiecare partidă şi asta va conta cel mai mult. Vreau ca la final diferenţa dintre noi şi locul doi să fie mult mai mare!

- Au mai rămas patru zile pînă la meciul cu Chelsea...
- Acum chiar ne gîndim doar la acel meci de joi, din Europa. Avem o şansă pentru că sîntem în formă foarte bună. Trebuie să marcăm şi să nu primim gol! Nu vom pierde la Bucureşti. Nu mă interesează problemele lor de la echipă, important este ca noi să avem o atmosferă foarte bună în lot şi să cîştigăm.

"Nu mă interesează că a fost ofsaid la golul meu, contează că mingea era în poartă!" ( Stefan Nikolici, atacant Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
armion
armion  •  03 Martie 2013, 11:56

Mai boratorule vidanjor, tu taci pentru ca esti paralel cu fotbalul. Esti cel mai slab jucator al stelei de la razboi incoace !

thumbzilla
thumbzilla  •  03 Martie 2013, 09:57
Postat de playmaker pe 03 Martie 2013, 07:35

E bine ca iti dai like singur ca prostanul care esti, ce vrei sa zica, o rupem pe Chelsea campioana europei en titre cu un lot de 20 ori mai scump. Oricum e amuzant cum toti spartii spera si ei macar Chelsea sa elimine steaua de parca ar fi vreo rusine in timp ce ei iau bataie de la toti descultii prin campionat si europa:))

sorry man,comm era pt loser-ul de kilimanjaro ::))

luciansj
luciansj  •  03 Martie 2013, 09:49

Nikolici, pleaca te rog eu de unde ai venit. Esti varza la fotbal.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează