FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Nilă", ce faci? :S » Costea 2 e singurul atacant al Stelei care n-a marcat în Antalya

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 06 februarie 2012 14:49

La Steaua e luptă mare pe posturile din ofensivă. Nu mai puţin de şase atacanţi se bat pentru cele două locuri de titular din echipa lui Ilie Stan.

Stefan Nikolici, Raul Rusescu şi Leandro Tatu sînt principalii marcatori ai Stelei în Antalya, toţi marcînd de trei ori pînă acum. Rusescu putea avea chiar trei goluri, dar acesta a ratat un penalty în partida cu Kuban Krasnodar.

Chiar şi noul venit Machado a reuşit să îşi treacă numele pe lista marcatorilor, după ce a înscris în faţa Mladei Boleslav la numai cîteva minute după ce a fost introdus.

Costea bun, Costea rău
Poate cel mai frumos gol al "roş-albaştrilor" în cantonamentul din Turcia vine de la Florin Costea. Olteanul a arătat o altă atitudine în Antalya şi a marcat un gol senzaţional în faţa Legiei, lobîndu-l pe portarul advers.

La polul opus se află chiar fratele mai mic, singurul atacant din lot care nu a marcat. Mihai n-a impresionat pînă acum decît prin certurile cu colegii săi. Totuşi, Costea 2 mai are şansa să îşi spele din păcate în ultimul amical, cu Debrecen.

Amicalele Stelei din Antalya
Steaua - Levski Sofia 2-1
(Tănase, Rusescu)
Steaua - Legia Varşovia 2-1
(Fl. Costea, Tatu)
Steaua - Mlada Boleslav 2-3
(Nikolici, Machado)
Steaua - Concordia Chiajna 1-4
(Martinovici)
Steaua - Kuban Krasnodar 3-0
(Tatu, Nikolici, Rusescu)
Steaua - Debrecen (miercuri, 19:30)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
seba133
seba133  •  06 Februarie 2012, 20:32

nila prostila varza . BRANDAN capitan,si prostul de becali trebuie sa-i dubleze salariul ca merita.sa-l tina la steaua Merita sa aiba cel mai mare salar la steaua.BECALI spunea ca face ce vor suporterii adica noi,pai noi vrem sa-l tina si sa-l faca capitan. FORZA STEAUA.

tzii
tzii  •  06 Februarie 2012, 18:56

nila prostul a dat totusi niste goluri frumoase in tur. pacat ca e asa prost!

malakian
malakian  •  06 Februarie 2012, 18:11
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Noi pe Surdu l-am dat de pr.ost ce era, ne innebunise felul in care (nu) juca, iar Rapidul l-a luat de bun. Cam asta e diferenta intre cele 2 echipe, degeaba incearca ei sa fie tari in gura.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează