FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nilă şi Cruduţa şi-au bătut joc de Gigi! » Cei doi au petrecut două zile împreună la Rîmnicu Vîlcea după meciul cu Pandurii

Daniela Crudu a anunţat în urmă cu ceva timp că s-a despărţit de Mihai Costea
Daniela Crudu a anunţat în urmă cu ceva timp că s-a despărţit de Mihai Costea

Articol de - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 aprilie 2012 11:13

Cei doi au ieşit public să anunţe că s-au certat pentru ca atacantul să fie iertat şi reprimit în lot de Becali, ceea ce s-a şi întîmplat, însă în realitate ei continuă să formeze un cuplu.

De 1 Aprilie, Gigi Becali a fost păcălit pe bune de cuplul Mihai Costea - Daniela Crudu. Deşi săptămîna trecută cei doi anunţau public că s-au despărţit, spre satisfacţia patronului Stelei, care îi promitea inclusiv un bonus financiar lui Crudu, în acest moment, atacantul roş-albaştrilor şi asistenta lui Dan Capatos de la Antena 1 formează din nou un cuplu!

Imediat după meciul Stelei de la Tg. Jiu, de sîmbătă seara, Costea cel mic a chemat-o pe Daniela Crudu la Rm. Vîlcea, oraşul în care s-a născut şi a copilărit fotbalistul. Crudu a mers la Vîlcea şi cei doi au profitat din plin de zilele libere oferite de Mihai Stoichiţă. Ei au fost foarte discreţi, nu s-au afişat în public, iar ieri, cînd au plecat spre Bucureşti, au făcut-o în maşina Danielei Crudu, un Audi de culoare neagră.

Ei s-au întors la Bucureşti ieri, iar astăzi Mihai Costea va fi prezent la antrenament, primul programat de Stoichiţă în Bucureşti după jocul cu Pandurii. Anunţul făcut săptămîna trecută de cei doi că s-au despărţit l-a determinat pe Becali să-l ierte pe Costea, care a fost reprimit în lot şi a şi jucat la Tg. Jiu, pe finalul partidei.

470301-caseta-mihai-costea.jpg

Florin a susţinut-o pe Ada cu Gyor
În timp ce fratele său îşi petrecea timpul cu Daniela Crudu, Florin Costea, însoţit de mama sa, a fost duminică seara în Sala Sporturilor "Traian" din Rm. Vîlcea pentru a vedea semifinala de handbal feminin Oltchim - Gyor 35-31. El a susţinut-o din tribune pe logodnica sa, Ada Nechita, extrema dreaptă a Oltchimului fiind a doua marcatoare a trupei lui Radu Voina, cu 5 goluri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
replicant
replicant  •  03 Aprilie 2012, 13:37
Postat de ronaldo666 pe 03 Aprilie 2012, 12:12

:))) cel mai tare meci o sa fie intodeauna steaua dinamo indiferent unde cum sh cand se joaca

Cel mai tare joc Dinamo - Steaua care va mai fi vreodata e la nunta vreunui baiat de-al lui Borcea cu una din fetele lui Gigi, sa va fie clar! Optional, familiile Iancu si Porumboiu nasi, iar nunta va fi pe cheltuiala fam. Copos, drept cadou de nunta.

redsef2005
redsef2005  •  03 Aprilie 2012, 12:26

Nu e necesar să îşi bată cineva joc de Gigi în mod special, o face el singur zi de zi - şi o face impecabil! Mai trist e că acest pitecantrop îşi bate joc de fotbalul românesc, îşi bate joc de Steaua, de jucători, de antrenori, de arbitri, de toţi şi de toate - şi din păcate e în libertate şi e mediatizat de nişte inşi de nimic care nu merită numele de oameni de presă...

ronaldo666
ronaldo666  •  03 Aprilie 2012, 12:12
Postat de replicant pe 03 Aprilie 2012, 11:39

Unde, mama voastra, e analiza detaliata a celui mai tare meci al returului, Vaslui- CFR, desfasurat aseara? Sau rusinea asta de ziar electronic e destinata doar Mioarei Bucuresti si mizeriei lasata in urma ei la fiecare pas?

:))) cel mai tare meci o sa fie intodeauna steaua dinamo indiferent unde cum sh cand se joaca

Vezi toate comentariile (21)
Comentează