FOTBAL  »  Superliga  »  RANKO ÎL AVERTIZEAZĂ PE NINO PEKARICI

"Nino, nu veni!"

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2008 00:00

Rapidistul Despotovici îl laudă pe Pekarici, fundaşul dorit de Dinamo, şi zice că se roagă să nu-l aibă adversar

Rapid l-a luat pe Ranko Despotovici, iar Dinamo îl vrea pe Nino Pekarici (25 de ani). Cei doi au fost coechipieri la Vojvodina Novi Sad. Giuleşteanul are numai cuvinte de laudă la adresa apărătorului dorit de "cîini": "E tare rău de tot! Nino e subţirel, ca şi mine, dar are o forţă incredibilă, iar la cap n-ai cum să-l baţi, pentru că e foarte înalt şi are şi detentă!".

Despotovici crede că Pekarici poate fi peste Ştefan Radu: "Nino are experienţă mare, a jucat în naţionala de tineret a fostei Iugoslavii, pentru care a marcat goluri importante, contra Italiei şi Spaniei. E unul dintre cei mai buni fundaşi pe care i-am văzut în cariera mea, pur şi simplu nu ai cum să-l driblezi. Dacă ajunge la Dinamo, îl va înlocui fără probleme pe Ştefan Radu!".

Aseară, impresarul Florin Iacob a plecat spre Serbia pentru a încerca să rezolve transferul lui Pekarici în Ştefan cel Mare. Dinamo i-a pregătit un salariu de 150.000 de euro, plus bonusuri de performanţă, iar "cîinii" aşteptau un răspuns clar din partea sîrbului de 1,90 metri.

"Mi-a zis că nu crede că va ajunge la Dinamo, pentru că preşedintele Vojvodinei a fost arestat. Sper să nu vină la Dinamo, e mai bine ca Pekarici să nu joace la o rivală!"
Ranko Despotovici

600.000 de euro solicită Vojvodina Novi Sad pentru transferul lui Nino Pekarici

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  02 Februarie 2008, 12:34

Si daca este asa bun de ce nu il ia Rapidul?!

 •  02 Februarie 2008, 09:47

intrati aici sa faceti bani legal pe net: b u x.to/?r=ronny08 TREBUIE SA DATI LA REGISTER, SA VA FACETI UN USER. TREBUIE SA PUNETI SI LA PAYPAL TOT ADRESA VOASTRA DE MAIL ....@YAHOO SAU PE CE AVETI . DUPA CE AI INTRAT DAI LA S U R F A D S SI ITI ARATA NISTE SITE-URI. TREBUIE SA STAI 30 SECUNDE, TI LE NUMARA SUS IN STANGA. CAND ITI ARATA DONE SI VAZUT IESI DE PE PAGINA SI DAI LA URMATORUL SITE. DESCHIZI SITE-URILE PE RAND DACA LE DESCHIZI PE TOATE DEODATA NU FACI NICI UN $. LA 10 $ FACUTI PUTETI SA II SCOATETI SAU SA VA CUMPARATI CE VRETI VOI DE PE NET. BAFTA !

 •  02 Februarie 2008, 06:01

LASA CA SI AIA DE LA STEAUA ERAU SUPER VALORI SI TOT DICA O BAGA-N ATZE!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează