FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nistor le închide gura cu cifrele! Dacă-și ia assist-urile și golurile și pleacă, Dinamo e la retrogradare

Articol de , - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 09:28

Dan Nistor își permite să aibă tupeu în fața lui Negoiță sau a fanilor dinamoviști, întrucât a semnat jumătate din golurile ”câinilor” din acest sezon.

Dan Nistor, 31 de ani, a arătat încă o dată că el este jupânul la Dinamo acum! Căpitanul trăiește, probabil, ultimele meciuri ale sale în Ștefan cel Mare, el pregătindu-se să plece în țările arabe din 2020. 

Mijlocașul de 31 de ani s-a luat iar de Ionuț Negoiță în public. Fiindcă își permite. Afirmațiile lui sunt susținute de cifrele pozitive și din acest sezon. E cel mai bun pasator al Ligii 1, de două ori mai multe decât urmăritorii săi. Dacă-și ia assist-urile și golurile și pleacă, Dinamo e la retrogradare!

DN 10 are 3 goluri și 10 pase decisive în 13 etape. Iar "câinii" au marcat până acum 25 de goluri. În topul assist-urilor din Liga 1, Nistor este urmat de un grup compact format din Alibec, Budescu, Florinel Coman, Deac, Sorescu și Păun, fiecare cu câte 5 reușite. Mijlocașul a fost important și în meciurile din Cupa României, cu UTA (3-1) și cu Foresta (4-0), marcând un gol și oferind două assist-uri. Acestea sunt cifrele care susțin discursul dur al lui Nistor de vineri.

La o lună de când a râs de Negoiță - "am înțeles că și-a făcut implant de păr, probabil de aceea nu l-am mai recunoaște" -, Dan a revenit cu o nouă replică și cu amenințări în direct: "Dacă nu vine Moș Crăciun cu salariile restante, cu siguranță nu voi mai rămâne din 2020. Nu se mai poate așa! Ne e și nouă foame și trebuie să mâncăm. Nu l-am mai văzut pe Negoiță de un an, de când mi-am prelungit contractul. L-am văzut doar la televizor și în conferințele de presă, e un băiat frumușel, e patronul nostru, sper să rezolve situația". O parte dintre jucători au două luni de întârzieri salariale, o alta au o lună și jumătate.

"Tot nouă ne-am face rău dacă am apela la greve, să întârziem meciul sau mai știu eu ce. Ne dăm viața, intrăm cu capul în contre, dacă nu se plătesc restanțele, ne strângem mâna și fiecare pe drumul lui"
Dan Nistor, mijlocaș Dinamo

"Fanii de pe Facebook să rămână acolo, dar eu aș vrea un stadion plin. Pot veni și să mă înjure la partide! Vreau fapte. Nu vorbe. Le resimțim lipsa fanilor, meci de meci vin doar cei din PCH și cei de la Peluza Sud"
Dan Nistor, mijlocaș Dinamo

Dinamo - Poli Iași 1-0 // VIDEO Ultimatumul lui Dan Nistor: „Plec dacă nu voi fi plătit! Negoiță e frumușel, dar nu l-am mai văzut de un an” » Reacția lui Florin Prunea

Dinamo - Poli Iași 1-0 // VIDEO Dan Nistor, mesaj-manifest pentru fani: „Mă vor înjura, dar cei de pe Facebook rămân doar pe Facebook! Să vorbească mai puțin”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  02 Decembrie 2019, 20:50
Postat de Mihai Dinu pe 02 Decembrie 2019, 04:54

Nu am vazut vreun articol asemanator in care sa-l impuna la nationala dar vad in care il vreti plecat de la Dinamo! Faceti jocul impresarilor si al vostru (si a altora) de slabire si chiar retrogradare, desfiintare de orice numai sa nu mai egziste DINAMO!

nu este adevarat nea mihai ,nistor a inceput sa sara calul si nu este bine ptr. echipa !problemele astea cu banii se rezolva in vestiar sau la comisii ,nu incerca sa-ti faci aliati din colegi !fiind capitan de echipa poti vorbi in numele tau sau al echipei cu conducerea si apoi vii cu declaratii ptr. presa . dinamo nu este singura echipa cu restante la jucatori dar ptr. locul din clasament ,zau daca le-as da un ban . sa le fie rusine ! habar nu au ce tricouri imbraca !

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  02 Decembrie 2019, 20:40

D-le dvd ,de unde stii cati bani are de incasat nistor de la dinamo ?ptr. ce a facut in ultimile doua etape ,nu cred ca ar avea de ce sa se planga ! o fi avut el evolutii bune dar dinamo nu sta in nistor . in 90 cand a pierdut o echipa si cateva rezerve , dinamo nu a murit si nu va muri nici acum fara un incult !

394966434424757
Mihai Dinu  •  02 Decembrie 2019, 04:54

Nu am vazut vreun articol asemanator in care sa-l impuna la nationala dar vad in care il vreti plecat de la Dinamo! Faceti jocul impresarilor si al vostru (si a altora) de slabire si chiar retrogradare, desfiintare de orice numai sa nu mai egziste DINAMO!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează