FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nistor nu şi-a prelungit contractul cu Pandurii » Din vară se poate transfera gratis: ”Aş fi bun la Steaua!”

Nistor a fost adus la Tîrgu Jiu în 2010, de la Inter Curtea de Argeș
Nistor a fost adus la Tîrgu Jiu în 2010, de la Inter Curtea de Argeș

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 martie 2013 20:38

Play-makerul gorjenilor are 24 de ani, e internaţional român şi explică de ce crede că ar fi potrivit pentru un transfer în Ghencea.

Dan Nistor, pe care Steaua speră să-l obţină în vara asta, e una dintre ţintele cele mai atractive pentru campania de transferuri din vară. Mijlocaşul e în ultimele luni de contract cu Pandurii şi a respins propunerea de prelungire a înţelegerii: "Am avut o ofertă să semnez un acord nou, dar nu ne-am înţeles".

Nistor joacă mijlocaş central şi e un fotbalist mai tehnic şi mai creativ decît sînt Bourceanu şi Pintilii, titularii obişnuiţi ai lui Reghe pe poziţia aceasta. Pintilii va fi chiar naşul lui de căsătorie, la finalul stagiunii. Jucătorul pe care Piţurcă l-a folosit deja în "naţională" e încîntat de posibilitatea de a ajunge în Ghencea: "Interesul Stelei nu poate decît să mă bucure. Orice jucător vrea să ajungă la Steaua, să joace în Liga Campionilor. Cred că am calităţi suficiente pentru o formaţie atît de mare. Sînt modest şi muncitor".

82 de meciuri are Nistor în Liga 1 şi 7 goluri marcate. În sezonul acesta a jucat de 23 de ori şi a înscris de 4 ori

"Am rămas în relaţii cu foştii mei colegi de la Pandurii care sînt acum la Steaua. Pintilii e chiar naşul meu, mă va cununa la vară" (Dan Nistor, mijlocaş Pandurii)

"Grigoraş a avut un rol definitoriu în cariera mea. A fost un şoc pentru mine plecarea lui de la Pandurii, mai ales la rezultatele pe care le avea" (Dan Nistor, mijlocaş Pandurii)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"E pe un drum greşit!"
Reghecampf a fost tranşant cînd a vorbit despre situaţia lui Tănase, în direct la DigiSport: "Ştie şi el că nu se află pe un drum bun, că doar îşi cunoaşte jocul! Nu ştiu ce se întîmplă, eu i-am dat o temă de gîndire, i-am explicat anumite lucruri. Trebuie să se analizeze singur şi să-şi revină, altfel nu va fi bine pentru el!".

Banii sau adio Europa?
Preşedintele lui FCM Bacău, Daniel Scînteie, îi somează pe stelişti să achite datoria de un milion de euro din cazul Baciu: "Noi nu mai negociem cu nimeni, vrem banii! Avem şi noi probleme, sîntem datori către alţii. Steaua trebuie să plătească, altfel nu va juca la toamnă în cupele europene".

Crede în Rîpă
George Ogăraru îl laudă pe fundaşul dreapta Cornel Rîpă după evoluţiile acestuia din ultima perioadă: "Dacă va continua pe aceeaşi linie, Cornel va fi noul fundaş al echipei naţionale. Rezultatele Stelei îl vor propulsa titular. Am încredere în el".

Îl critică pe Alibec
Gică Hagi a vorbit despre principala problemă a lui Denis Alibec: "Oferta de la Steaua? Am citit prin ziare. Nu depinde de noi. Numai că de la Alibec aşteptăm altceva, mai multe. Cine aşteaptă? Eu, nimeni altcineva! Eu m-am ţinut de cuvînt, l-am adus în anturajul echipei naţionale".

INBOX
- Suporterii brăileni au cumpărat pînă aseară circa 7.000 de bilete pentru amicalul CF Brăila - Steaua de sîmbătă, de la ora 13:00. Preţul unui tichet e de 5 lei, iar un fan poate achiziţion maximum cinci bilete, pentru evitarea speculei.
- Steliştii s-au reunit ieri dimineaţă la stadionul din Ghencea pentru primul antrenament după partida cu FC Vaslui.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
hardcore_xx
hardcore_xx  •  21 Martie 2013, 21:51
Postat de alpin pe 21 Martie 2013, 10:52

Mai baiatule, ai un exemplu ideal in fostul tau coleg Maxim! Fa ca el! Du-te la o echipa de fotbal!!! Nu te ingropa in mocirla de la stana, unde moare orice urma de talent fotbalistic.

Nu mai ai bani de sedative, amaritule? :)

foxy
foxy  •  21 Martie 2013, 19:21

Nistor se cam autopropune la Steaua!Nistor nu va ajunge la Steaua,cel putin nu la vara!

firelord92
firelord92  •  21 Martie 2013, 14:51

://pandurii-tg-jiu.ro/index.php?id=10042 Ziaristi de 2 lei.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close