FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - DINAMO 0-1

Nistor nu vede probleme la Dinamo: "Domnul Negoiță e alături de noi"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 19:59

Dan Nistor a vorbit după meciul câștigat de Dinamo pe terenul celor de la Botoșani, scor 1-0. Neagă că la echipă ar fi probleme, chiar dacă inclusiv președintele Alexandru David a anunțat că jucătorii sunt în pericol să nu-și mai încaseze banii. 

"Mă bucur nespus pentru aceste 3 puncte. Cred că le-am meritat, chiar dacă dumneavoastră veți spune că nu e așa. Nu știu ce să vă spun despre atmosfera de la echipă. Sunt alte persoane care pot răspunde.

Nu voi vorbi despre Gabi Torje, antrenorul a decis. Cred că eșecul cu Juventus a fost un accident. Nu sunt probleme la club, domnul Negoiță e alături de noi, suntem cu banii la zi. Urmează meciul cu Chiajna, mereu am avut probleme cu ea. Sperăm ca sâmbătă să câștigăm", a zis Dan Nistor la TV Digi Sport. 

"Dacă ei cred că doar datorită faptului că respira aerul de la Săftica trebuie să ia salariul pe 15 ale lunii, se înșală. Dacă cei aflați în ultimele luni de contract cred că pleacă fără probleme la vară și pot să ia bătaie de la Juventus Colentina, se înșală. Dacă ceilalți cred că vor rămâne la Dinamo și din vară jucând cum au făcut-o în weekend, se înșală" Alexandru David 

Vezi și:

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fangigi
fangigi  •  03 Aprilie 2018, 20:32

Auzi, au banii la zi! Problema inventeaza ziaristii ca sa scorneasca articole!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează