FOTBAL  »  Superliga  »  

Njock: "In Romania"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2007 00:00

Njock spune ca isi doreste sa ramina in tara noastra, avind doua oferte din Liga I. Pus pe liber de patronul Adrian Mittelu, camerunezul Jeremie Njock nu vrea sa ia in calcul ofertele care le-a primit din Arabia Saudita si Israel. Dorinta lui este sa se intoarca in Romania. Nu la Craiova, ci la oricare alta echipa din Liga I interesata de serviciile lui.

- Jeremie, unde o sa joci in continuare?
- Inca nu stiu. Sint in contact cu mai multi impresari, care imi spun zilnic ca poarta discutii cu multe echipe. Pina va exista ceva concret stau acasa in Germania.

- S-a scris prin ziare ca esti dorit in Arabia Saudita si in Israel?
- Mi s-a transmis ca exista un club saudit care ma doreste, dar ce sa caut eu acolo?! Nu vreau sa joc in Arabia si nici in Israel, prefer sa ramin in Europa.

- In ce tara vrei sa joci in continuare?
- In Romania!

- Te intorci la Craiova?
- Nu, nu! Unul dintre agentii mei este in discutii cu doua echipe din Liga I si sper sa se ajunga la o intelegere cu una dintre ele. Chiar daca nu am avut prea mult noroc la Craiova, fotbalul romanesc mi se potriveste cel mai bine. In Romania am avut cele mai mari satisfactii ca jucator si, in plus, am invatat si limba.

- Cu colegii de la Craiova ai mai pastrat legatura?
- Mai vorbesc din cind in cind cu Julius Wobay, care mi-a fost coleg de camera in cantonamente. stiu ca acum e cu echipa in Austria si ca a dat doua goluri in meciuri amicale pe care le-au jucat acolo. E un jucator foarte bun si cred ca ar trebui sa i se acorde mai multa incredere.

La UTA?
Jeremie Njock a precizat ca nu stie care sint cele doua echipe din Liga I care il doresc: "Agentul meu mi-a explicat ca e prea devreme sa-mi spuna despre ce cluburi e vorba, dar mi-a cerut sa fiu pregatit sa ma intorc in Romania". Una dintre variante ar putea sa fie UTA, echipa la care atacantul camerunez a mai jucat in sezonul 2002/2003.

Inca un meci pentru Cristescu?
Patronul Adrian Mititelu a marturisit ca intentioneaza sa-i faca un meci de retragere lui Silvian Cristescu. Actualul vicepresedinte al clubului si-a atirnat ghetele in cui la 32 de ani, din cauza unor probleme la spate. Cristescu se afla acum cu Universitatea in cantonamentul din Austria, unde se antreneaza cot la cot cu jucatorii antrenati de Florin Cioroianu.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează