FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

NK Drava Ptuj - FC Argeș 0-2 » Triumf fără emoții pentru piteșteni în Austria

FOTO: facebook.com/argesfc.ro
FOTO: facebook.com/argesfc.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2021 20:56 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 21:08

FC Argeș a câștigat și cel de-al doilea amical disputat în cantonamentul din Austria. Alb - violeții s-au impus cu 2-0 în confruntarea de la Vorau, cu NK Drava Ptuj, formație care activează în liga secundă din Slovenia.

Cele două goluri ale piteștenilor au fost marcate după pauză de Ișfan și Lupeta. 

În testul cu slovenii, antrenorii Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi au împărțit lotul pe care l-au avut la dispoziție în două echipe pentru a da șanse tuturor jucătorilor să arate ce pot, informează pagina oficială de Facebook a echipei.

Prima repriză a fost la discreția echipei piteștene, care a avut trei mari ocazii de gol prin Coman, Teles și Dumitrașcu. Mai întâi, juniorul Coman a reluat cu capul pe lângă poartă, iar apoi Teles i-a testat reflexele portarului sloven cu un șut din afara careului. Mijlocașul Denis Dumitrașcu l-a întins și el pe goalkeeperul sloven cu un șut din afara careului, respins in extremis de acesta. 

Antun Palic putea deschide scorul pe finalul de repriză, însă a ajuns târziu la o centrare în fața porții. 

După revenirea de la cabine, staff-ul tehnic a schimbat echipa și a crescut presiunea pusă pe adversar. FC Argeș a deschis scorul în minutul 57 prin Alexandru Ișfan, care a reluat în plasă centrarea de manual a lui Mușat. 

Alb-violeții au majorat diferența pe tabela de marcaj cu cinci minute înainte de final, prin portughezul Welo Lupeta. Lusitanul a preluat pe piept și a trimis în plasă din foarfecă. 

Același Lupeta putea realiza dubla în alte două rânduri. Mai întâi șutul său din interiorul careului a fost respins în corner de portarul slovenilor, iar apoi a trimis din preluare, dar peste poartă, centrarea lui Cristi Tănase. 

Următorul meci al lui FC Argeș este programat luni, 5 iulie, de la 18.30, ora României, cu campioana Serbiei, Steaua Roșie Belgrad.

FC Argeș în prima repriză: Greab - Tofan, Turda, Joao Miguel, Jimmy de Jonghe - Moisie, Meza Colli - Teles, Palic, Dumitrașcu - Coman

FC Argeș în repriza a doua: Croitoru - Viana, Pițian, Boldor, Mușat - Honciu, Șerban - Barbu, Ișfan, Tănase - Lupeta. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.

Transformare în Liga 1, după 4 transferuri-cheie! Concurență pentru granzi: „Mai luăm jucători!”

FOTO FCSB, campioană în amicale! Cine a fost vedeta ultimului test câștigat de roș-albaștri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează