FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

EXCLUSIV Noi detalii despre criza de la Dinamo: „N-au bani nici de pâine!” » Mesajul de ultimă oră al conducerii

Șefii spanioli de la Dinamo le-au promis încă o dată jucătorilor și celor din staff-ul tehnic că se vor plăti din restanțele financiare. Noul termen înaintat: miercuri. Însă nu mai crede nimeni!
Șefii spanioli de la Dinamo le-au promis încă o dată jucătorilor și celor din staff-ul tehnic că se vor plăti din restanțele financiare. Noul termen înaintat: miercuri. Însă nu mai crede nimeni!

Articol de - Publicat marti, 24 noiembrie 2020 17:56 / Actualizat marti, 24 noiembrie 2020 19:06

Șefii spanioli de la Dinamo le-au promis încă o dată jucătorilor și celor din staff-ul tehnic că vor plăti o parte din restanțele financiare. Noul termen înaintat: miercuri. Însă nu mai crede nimeni!

„Nu ne mai spuneți nimic, vrem fapte!”, au reacționat dinamoviștii, enervați de situațiile în care angajamentele luate de conducătorii iberici nu au fost respectate.

Situație disperată la Dinamo

În acest moment, încrederea alb-roșilor tinde spre 0. Nici antrenorul Cosmin Contra, nici fotbaliștii nu vor să mai audă de asigurările lui Cortacero&Co. și vor să scape cât mai rapid de Dinamo.

Poate în cea mai dificilă situație se află angajații simpli din club. De pildă, femeile de serviciu s-au plâns că nu au avut bani nici de pâine zilele trecute, informează surse GSP din cadrul clubului. Pentru a veni la job, Contra le oferă câte 100 de lei atunci când au nevoie. 

De asemenea, problemele cu alimentația persistă. Mai nou, jucătorii s-au plâns că au primit doar o omletă la cina premergătoare meciului cu Voluntari.

VIDEO Gică Popescu se teme de Dinamo: „Vom avea un meci dificil în Cupă!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Imaginea zilei vine de la Dinamo » Cum au reacționat jucătorii la situația disperată din „Groapă”

Ionel Dănciulescu pune tunurile pe șefii lui Dinamo: „Este incredibil cum am fost păcăliți! O situație fără ieșire”

Playtech: ȘOC! Scene interzise minorilor la Vorbește Lumea. Cum a putut să apară o vedetă în fața Adelei Popescu FOTO


Comentarii (42)
cobra_z
cobra_z  •  25 Noiembrie 2020, 12:09

ospatar , o omleta si inainte de meciul cu viitorul te rog ! :)))))

andrei.f
andrei.f  •  25 Noiembrie 2020, 08:41

Falimentul bate la ușă doar la dinam0 bucurești !

vladutz13
vladutz13  •  25 Noiembrie 2020, 03:12

Hai ca salariile sunt sume mari, cate echipe nu au avut probleme din astea in ultimul deceniu? Dar sa nu aiba bani sa dea de mancare jucatorilor? sa asigure salvarea? S-a ajuns prea departe. Jucatorii ar trebui pur si simplu sa intre in greva.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează