FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noi detalii despre revenirea lui Borcea la Dinamo! "O să fie 5 acționari! Doi sunt foarte potenți financiar"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 februarie 2018 11:13

După ce a anunțat că Cristi Borcea va reveni la Dinamo, Gigi Becali a dat noi detalii despre implicarea fostului acționar la echipa alb-roșie. Potrivit patronului FCSB, la Dinamo vor fi cinci acționari.

"Prima dată, Borcea mi-a zis că nu revine. După aceea a văzut sondajul și a decis să revină la Dinamo. Mi-a spus să zic că va reveni. O să fie cinci acționari: el, Negoiță, Badea și alți doi acționari. Nu a vrut să-mi zică cine sunt ceilalți doi. Știu doar că sunt foarte potenți financiar. Eu vreau să vină și să fie potenți. Vreau să mă bat cu toți cinci. Să-i înving pe toți",  a spus Becali la Pro X.

Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.

Cristi Borcea a decis să revină la Dinamo după un sondaj GSP.RO, în care 17.071 dintre respondenți, adică un procent de 66%, au votat pentru o revenire a lui Borcea la Dinamo. 

Cristi Borcea se află în continuare sub arest după condamnarea primită în martie 2014 în Dosarul Transferurilor. Acesta ar urma să fie eliberat în luna aprilie a acestui an. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
mosvasile
mosvasile  •  01 Februarie 2018, 19:44

Domnilor gigisti! Poate nu stiati! Gigi Becali -dupa cum recunoscut chiar el la tv- a fost legitimat ca junior la...Dinamo Bucuresti,la prof.Timar! Ca junior la Dinamo,in mod sigur ca a fost si in galerie! Augh!Augh!Augh!

romulus65
romulus65  •  01 Februarie 2018, 19:41

Sigur ca ceilalti doi trebuie sa fie potenti financiar ca doar nu o sa dea bani Badea, Borcea si Negoita. S-a vazut cat de buni manageri sunt Badea si Borcea cand au lasat clubul in pragul falimentului ca sa-l salveze Negoita prin metode frauduloase.

pedro_nr1
pedro_nr1  •  01 Februarie 2018, 19:20

noi stim deja ca borcica e foarte potent inca :) deci care e al doilea ?

Vezi toate comentariile (47)
Comentează