FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Noi detalii despre transferul anunțat de Gigi Becali » Clubul îl contrazice pe patronul FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 11:27

Deși Gigi Becali a anunțat după U Craiova - FCSB 0-1 că mijlocașul Kamer Qaka va semna azi cu echipa sa, conducerea lui Poli Iași îl contrazice.

Adrian Ambrosie, președintele celor de la Poli Iași, a declarat că echipa nu primit o ofertă scrisă din partea steliștilor pentru albanezul de 23 de ani.

"Așteptăm și noi să vedem ce se întâmplă. Am avut discuții, dar nu am primit o ofertă scrisă. Au fost mai multe discuții, nu doar cu FCSB, ci și cu Craiova și Zaragoza. Cei de la FCSB sunt cei mai bine intenționați. Oferă suma cea mai apropiată de pretențiile noastre, aproape de 400.000 de euro. Da, vrem și procent dintr-un viitor transfer pentru că e un jucător tânăr și poate pleca oricând la un club mai puternic.

Vasi (n.r. Vasile Geambazi) va trebui să ne sune, să luăm legătura. Dacă face asta, mergem să semnăm. Dar până acum nu s-a întâmplat asta. Vom vedea ce va fi. Eu am vorbit până acum cu Argăseală. Am făcut o glumă când am zis de Vasi", a declarat Adrian Ambrosie, președintele celor de la Poli Iași, la Pro X.

700.000 €este cota lui Qaka, potrivit transfermarkt.de

1,69m
are Kamer Qaka

2 selecțiiare Kamer la echipa națională a Albaniei, fiind folosit în meciurile cu Turcia și cu Norvegia

5 echipedin Norvegia a bifat mijlocașul de 23 de ani înainte să ajungă în România: Valerenga, Raufoss, Honefoss, Sarpsborg și Kristiansund

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Mai 2018, 16:06
Postat de steaua1986forever pe 15 Mai 2018, 13:14

Se pare ca "Vasi" a ajuns sinonim in limba romana cu "la misto". Pacat de baiat ca s-a ales cu porecla asta. Sa ii multumeasca stie el cui.

:))))))))))) Corect.

1prezescu
1prezescu  •  15 Mai 2018, 16:04

Cred ca cei doi machedoni,Gigi si Hagi fac legea in fotbalul romanesc,producand multa perturbatie in atmosfera fotbalistica a tarii !!

its1134
its1134  •  15 Mai 2018, 15:55
Postat de Cristian Gherasim pe 15 Mai 2018, 14:30

Qaka este probabil cea mai proasta investitie facuta de Bacali.Nu da nimeni atatia bani pe-un jucator de la Iasi care in play-off a jucat doar un meci cel cu Steaua .In timp ce toate echipele din play-off au o miza Iasi e abonata de mult la ultimul loc .Ei au jucat un meci si atat.

Cea mai proastă investiție? S-avem pardon, da' Nedelcu ce e?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close