FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noi dezvăluiri despre problemele lui Popa cu jocurile de noroc: "Nu mai rămânea nici cu 10 lei de taxi" + cum l-ar fi mințit pe șeful lui Dinamo și cum a promis de băut la toată localitatea

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 decembrie 2018 14:32

Problemele lui Daniel Popa, atacantul de 23 de ani al lui Dinamo, ar fi tot mai mari.

După au apărut informații despre datoriile pe care le are la cămătari din cauza jocurilor de noroc (Detalii AICI), noi detalii apar despre atacant.

Se pare că, în vară, Popa i-ar fi cerut președintelul lui Dinamo, Alexandru David, suma de 5.000 de euro pentru a-i cumpăra un inel de logodnă iubitei sale, dar după ce ar fi primit banii, Popa nu ar fi cerut-o de soție pe iubita sa, potrivit Prosport.

Mai mult, pe vreme când juca la Chindia, Popa și-ar fi cheltuit în mod constant tot salariul de 500 de euro la cazino. "Nu mai avea nici 10 lei pentru taxi", spun persoane din Târgoviște.

Mai mult, după ce a dat 3 goluri într-un meeci Chindia - Baia Mare 4-2, Popa ar fi sunat la Pietroșița, localitate din Dâmbovița în care s-a născut, și ar fi spus că face cinste la toată lumea, plătind băutura pentru aproximativ 40 de persoane care au răspuns invitației.

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Tîrcoveanu spune tot! Îi desființează pe Bratu și Rednic: "De-asta n-am mai prins lotul" + Ce zice despre un eventual transfer la FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  29 Decembrie 2018, 17:24

"Mai mult"...pui virgulă înaintea lui "şi" ,cu toate că nu este cazul! :)

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  29 Decembrie 2018, 17:23

"Mai mult" este expresia ta favorită, dom'ziarist??? :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează