FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA ARMATEI

Noi dezvăluiri despre Steaua Armatei » Unul dintre posibilii antrenori și-a prezentat planul: "Copiii trebuie să dea bani ca să fie aici! Trebuie 6-7 jucători cu experiență"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 martie 2017 16:16

CSA Steaua vrea ca în sezonul viitor să se înscrie în Liga a 4-a, iar Marius Lăcătuș, directorul tehnic, a început să caute un antrenor pentru echipa de seniori.

Nana Falemi, fost jucător la Steaua, a avut mai multe discuții cu Lăcătuș și ar putea noul antrenor al echipei. Fostul mijlocaș a vorbit despre Steaua Armatei și a dat detalii despre proiectul pe care vrea să-l implementeze la CSA.

"Sper să fiu ales ca antrenor la CSA. Voi afla în curând. Vreau să antrenez doar la echipa mare. Am vorbit cu Lăcătuș acum o săptămână și în aproximativ 2 săptămâni voi primi un răspuns. Lăcătuș nu se grăbește să aleagă un antrenor.

Mi-aș dori să fiu numit și să facem treabă bună. Am propus mai multe lucruri, printre care un rebranding și mărirea numărului de grupe de copii și juniori. Trebuie să te ocupi de asta pentru că e o bază mare. Trebuie să fie copii care să plătească pentru a fi la club.

Eu am propus ca noi să aducem venituri la club. Eu sunt în stare să folosesc această bază de copii pentru a aduce bani. Gândul meu este să aduc bani, nu să încasez. În ligile inferioare, Liga a 4-a și a 3-a, nu îți trebuie bani mulți.

Planul meu este să avem jucători tineri, de 17-18 ani. Dar trebuie și 6-7 jucători cu experiență, câte unul în fiecare compartiment. Sunt jucători cu experiență pe care îi cunosc și care ar vrea să lucreze cu mine la Steaua. Important este să începem treaba", a spus Falemi la emisiunea "Ora de sport" de la 6tv.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
neputintafalit
neputintafalit  •  01 Martie 2017, 18:39

cum sa aduca ba *** parintii bani de acasa ca sa joace copiii fotbal la csa? CE ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grandetorito
grandetorito  •  01 Martie 2017, 18:08
Postat de nebraska pe 01 Martie 2017, 18:03

nea gigi e prin rusia la manastiri,se roaga pentru bunastarea iosifilor,randoomilor si valahilor.

Ala da om cu suflet bun!

nebraska
nebraska  •  01 Martie 2017, 18:03

nea gigi e prin rusia la manastiri,se roaga pentru bunastarea iosifilor,randoomilor si valahilor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează