FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Noi informații despre echipa CSA: "Vom folosi jucători tineri, dar vom face și transferuri"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2016 20:44

Antrenor de copii și juniori în cadrul CSA, Adrian Bumbescu, a comentat decizia prin care Armata a decis înscrierea Stelei în Liga a patra, fiind de părere că Marius Lăcătuș este varainta perfectă pentru ocuparea postului de tehnician al echipei. 

"Mi se pare o treaba extraordinar de bună, pentru că Marius Lăcătuș este o legendă de neînlocuit a Stelei, care a venit alături de alte foste glorii. De vreo trei-patru luni a venit mai mereu la meciurile de juniori și a stat, s-a uitat, iar copiii s-au simțit bucuroși că l-au văzut pe Marius la stadion.

Vom folosi cu predilecție jucători tineri, probabil și din curtea Stelei, a CSA Steaua. Vom mai aduce și alți jucători pentru că vrem să promovăm și să ajungem sus", a spus Bumbescu la TV Dolce Sport. 

"Am vazut declarațiile lui Bourceanu, care a spus ca ei s-au simțit mai bine in Spania. Deci automat că prin asemenea comportament ei își îndepărtează suporterii.  Noi îi așteptăm oricând pe suporteri, suntem în fiecare zi la stadion și îi asteptăm cu drag" Adrian Bumbescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
79flaviu79
79flaviu79  •  13 Decembrie 2016, 16:26

A venit timpul ca toți acești paraziti care au cumpărat pe nimic valori naționale să fie trimiși la origini. Eu unul, că simplu suporter al Stelei, nu mă simt reprezentat de un cioban ***, infractor condamnat, aflat încă în perioada de executare a pedepsei, cu grave probleme de comportament și de gândire. Sunt convins că se poate organiza echipa armatei pe modelul socio de la Barcelona sau alte cluburi. Steaua e un brand care se poate autofinanțare în condiții de minim management. PS Steaua e numai una si nu poartă numele FCSB.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

939271716140965
Manu Ion  •  13 Decembrie 2016, 12:07

De unde finanteaza armata echipa de fotbal ????? Inca au dacii si aro de acum 40 de ani si ei dau bani sportului !!!!!! Le permite legea ???? Chiar nimeni nu se autosesizeaza de neregurile care se fac acolo ????? Chiar am ajuns batjocura unor oameni gen talpan care mint si cred ca pot face orce in Romania !!!!! Sper ca organelle abilitate,sa faca lumina in acest caz si cluburile departamentale finantate din bani publici sa dispara.

fibra
fibra  •  13 Decembrie 2016, 09:17

Sa vedem daca Lacatus se descurca in Liga a-IV-a,ca nu prea e antrenor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează