FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

Noi probleme pentru Gigi Becali » Patronul Stelei este suspectat de spălare de bani

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2015 15:28

Gigi Becali ar putea avea din nou probleme cu legea, fiind suspectat de spălare de bani.

Patronul Stelei este suspectat că a falimentat inteționat compania Avicola Iași, pe care a cumpărat-o în 2004. Inițial, dosarul a fost deschis la Parchetul General Iași, dar s-au constatat suspiciuni de organizare de grup infracțional și dosarul a fost trimis la DIICOT.

Procurorii au constatat că există indicii pentru spălare de bani, iar în 2014 dosarul a ajuns la Parchetul Tribunalului Iași. Potrivit stiripesurse.ro, s-a început deja urmărirea penală și se fac investigații pentru spălare de bani, abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu.

Becali este suspectat că a obținut un credit de la o bancă pentru o altă companie de-a sa, folosindu-se de bunurile companiei Avicola, aflată la acel moment în insolvență.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (52)
atentu
atentu  •  20 Decembrie 2015, 08:51
Postat de conasu_boeru pe 19 Decembrie 2015, 20:29

Bai baieti care administrati ....o sa fac si oficiul de a va invata unele cuvinte , ce nu fac eu pentru voi Ce zice DEX -ul EUNÚC, eunuci, s. m. (La turci) Bărbat castrat care făcea serviciul de paznic (al haremului) la curtea sultanului; hadâmb, famen. [Pr.: e-u-] – Din fr. eunuque, lat. eunuchus. ............DE CE ... un cuvant vechi de mii de ani e...interzis de niste habarnisti ca voi ? Acum o sa vreti definitia la...”habarnisti” ?! DE cuvantul ....RECICLARE, ati auzit ? Ei bine..., incolonati-va cu sefii vostri si mergeti acolo negresit !

Nu te mai ingrjora degeaba ! GSP-istii tolontanului si-au dat de mult masura incapacitatii care-i domina. Dupa cum am mai spus si cu alte ocazii, toate acestea se intampla sub directa aprobare a tolontanului, adica articole scrise aiurea fara noima si cu grave atingeri aduse limbii romane, cum este si cazul tau cu "eunuc", un cuvant care in mintea unui "jurnalist "(!!!) GSP are conotatii vulgare, obscene. Vrei sa-i culturalizezi pe acesti pacalici ai jurnalismului, sa le dai exemple din DEX ( apropo, ce-i ala pentru GSP ?!) ? N-are rost, asta este standardul lor de activitate.Daca au fost in stare sa scrie ca Steaua pleaca spre Timisoara, cand ei au meci la Pitesti, ce poti sa mai spui ? E doar un exemplu din multe altele.

pss
pss  •  20 Decembrie 2015, 08:07

la multi ani!

pss
pss  •  20 Decembrie 2015, 08:07

la multi ani!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează