FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noi tensiuni în vestiarul lui Dinamo » Un jucător este nemulțumit și nu mai dă randament

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2016 14:38

În primele trei etape din play-off, Dinamo a avut doar trei egaluri, iar unul dintre principalele motive pentru lipsa victoriilor este ineficiența atacanților, care nu au marcat. Vezi detalii.

Mircea Rednic a vorbit despre criza atacanților săi, Harlem Gnohere și Marcel Essombe, și spune că primul este nemulțumit pentru că nu a plecat în iarnă.

"«Bizonul» a avut ofertă în iarnă și a vrut să plece. Acum este supărat și nemulțumit că nu s-a făcut transferul. I-am zis să nu uite cum era când a venit în vară și că trecea printr-o formă bună. El a jucat bine și ar fi fost păcat să dea cu piciorul la tot ce a realizat.

Marcel Essombe este accidentat. Are probleme medicale și nu este complet refăcut", a spus Rednic la DolceSport.

1.000.000 €este cota lui Gnohere, potrivit transfermarkt.de

Gnohere, 28 de ani, a venit în vară la Dinamo și a marcat de 13 ori, în 31 de meciuri, fiind golgeterul echipei. În iarnă, atacantul francez a avut oferte de la mai multe cluburi din Ucraina, dar Dinamo a cerut 1 milion de euro și transferul nu s-a realizat.

Gnohere nu este primul jucător al lui Dinamo care este nemulțumit. Andrei Marc a fost deranjat de faptul că nu joacă și a avut un conflict cu Rednic. Vezi detalli 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
1425838917717550
John Milne  •  22 Martie 2016, 23:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  22 Martie 2016, 22:48

Si ce mare lucru ca e nemultumit. Rednic are situatia ideala...obiectiv indeplinit...poate experimenta orice.....si sa ramana in 7 oameni pe teren cu FC SB pentru joc agresiv, daca adversari raman in 9 ca urmare a accidentarilor ( cu trei schimbari efectuate din acelasi motiv - si cu 5 jucatori indisponibili pentru returul din cupa). Fanii o sa fie multumiti, pentru ca Dinamo a cheltuit 5% din cat a cheltuit FC SB si in cel mai rau caz termina cu 5 locuri mai jos.....dar zambetul suporterilor e de nepretuit. Cat despre Bizonul...din cate stiu are contract pe 1 an de zile, prin urmare interesul e ca la vara sa plece in forma cu salar mare.....oricum, cat depinde de FRF FC SB, Dinamo nu va juca in UEFA. Ar muri Gigi de ciuda. Sa investesti ca DInamo si sa ai rezultate ca FC SB. La noi nu este ca si in Anglia, iubitori de fotbal stiu de ce, dar oare sponsorii s-au prins?.......

1425838917717550
John Milne  •  22 Martie 2016, 20:08

Bizonul a aflat ca are cel mai mic salariul din Romania .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează