LIGA 1    •   DINAMO - SEPSI 0-0

Note GSP » 6 jucători de la Dinamo au dezamăgit în ultimul meci din acest sezon, 0-0 cu Sepsi

Sambata, 02 Iunie

Dinamo și Sepsi au terminat la egalitate, 0-0, în ultima etapă din acest sezon și "câinii" au încheiat play-out-ul pe primul loc.Jocul a fost unul modest, lipsit de spectaculozitate, jucatorii fiind mai mult cu gândul la vacanță. Dinamoviștii au controlat jocul și au avut marile ocazii, dar nu au putut marca.

Dan Nistor, Sergiu Hanca, Vlad Muțiu, Antun Palici și Ivan Pesici au fost dinamoviștii care au ieșit în evidență în duelul cu Sepsi, primind nota 6 din partea Gazetei Sporturilor.

Jucătorii lui Dinamo care au jucat modest au fost atacantul Daniel Popa, mijlocașul May Mahlangu și fundașii Laurențiu Corbu, Mihai Popescu, Alin Dudea și Vlad Olteanu. Fiecare a fost notat cu 5.

CLASAMENT PLAY-OUT

 ETAPA 14 DIN PLAY-OUT:

Ieri

Dinamo - Sepsi 0-0 Detalii AICI

Sâmbătă
18:30 Botoșani - Gaz Metan
21:30 Juventus - Voluntari
21:30 Chiajna - ACS Poli

Comentarii (5 ) Adaugă comentariu

chris_bu67  •  02 Iunie 2018, 20:36

Postat de Marian Radu pe 02 Iunie 2018, 11:42

FCDB, cistiga, ca si real Madrid, nu mai cu blaturi....

blat e mintea ta nene,sub șapcă,somn ușor!

Marian Radu  •  02 Iunie 2018, 11:42

FCDB, cistiga, ca si real Madrid, nu mai cu blaturi....

cpt.ahab  •  02 Iunie 2018, 11:05

Postat de conasu_boeru pe 02 Iunie 2018, 10:31

Nu știm ca de obicei cine semnează articolul și cine dă notele ! De exemplu fundașii lui Sepsi și portarul nu aveau cum să ia note sub 7 pentru că au salvat 7-8 situații de gol, de două ori de pe linia porții ! Apoi Popescu și Dudea au făcut un meci foarte bun, nu de nota 5 ! Corigenți în acest meci au fost mijlocașii și atacanții , iar Pesici nu are cum să primească mai mult de 4 pentru cum s-a prezentat aseară ! Este doar opinia mea .....Trebuia să fie adus un portar cu experiență, Muțiu e timorat, nesigur și face greșeli când e sub presiune !

Așa este. Popescu, în mandatul lui Bratu, a fost tot mai bun, de la meci la meci. A ajuns stâlpul apărării. Iar aseară a fost la un pas de a marca un eurogol! Pesic și Hanca s-au zbătut, dar cu realizări zero. Oricum, nu trebuie să ne așteptăm la profesionalism de la amatorii ăștia de la gsp!

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase