FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO 3-4

Note GSP » Colaps în defensiva lui Dinamo! Miriuță trebuie să facă o schimbare urgentă după meciul contra Chiajnei

Articol de GSP - Publicat marti, 13 februarie 2018 08:46

Dinamo s-a impus contra Chiajnei, 4-3, după un meci spectaculos, în care toate golurile s-au marcat în repriza a doua.

Ofensiva echipei lui Vasile Miriuță a fost excelentă, Adam Nemec fiind cel mai bun jucător al lui Dinamo, primind nota 8 din partea Gazetei Sporturilor. Evoluții foarte bune au avut și Daniel Popa, Ivan Pesici, Diogo Salomao și Romera, care au fost notați cu 7.

Portarul lui Dinamo, Laurențiu Brănescu, a fost cel mai slab jucător de pe teren, primind nota 3 din Gazeta Sporturilor. Acesta a gafat la cel puțin două goluri ale ilfovenilor și a fost mereu ezitant. Astfel, pentru meciul cu FCSB, Miriuță l-ar putea introduce pe Jaime Penedo. Ionuț Nedelcearu și Monroy au avut o evoluție slabă, fiind notați cu 4. 

De la Chiajna, Nivaldo a fost notat cu 8, iar Bumba și Bud au fost notați cu 7. Ștefan Bărboianu a primit 3, iar Bawab, Batin, Fota, Manasse, Grădinaru și Caparco au primit 4.

Vasile Miriuță a primit nota 7, în timp ce antrenorul Chiajnei, Ion Moldovan, a fost notat cu 6.

 clipboard01

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
mosvasile
mosvasile  •  14 Februarie 2018, 11:25

In meciul cu fcsb vor fi mari probleme pe flancul stang al apararii-acolo unde Dinamo ii are pe Olteanu si pe Salomao-care nu prea s-au descurcat nici cu Chiajna-darmite cu fcsb,care va exercita o presiune prea mare pentru cei doi,avand in vedere ca pe partea aceea vor fi si incursiunile lui Benzar!Olteanu nici nu e fundas, fiind mai mult un mijlocas-in meciul cu Chiajna le respingea in aut si se retragea greu in aparare-iar Salomao are un fizic firav,aratand ca un fotbalist de sala!Iata de ce,fundasul central stanga va fi nevoit sa acopere-in locul mijlocasului stanga-iar apararea va fi bulversata!Sa speram ca Pesici va intari flancul stang, iar Monroy va inchide in fata apararii!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  13 Februarie 2018, 20:28
Postat de andyandrei2015 pe 13 Februarie 2018, 17:06

blat ordinar,sila mi e de dinamo

De ce te-ai mai uitat ? Voi aveati pregatite 2 explicatii din start pt o eventuala victorie a lui Dinamo : arbitrajul sau blat. Cum arbitrii mai degraba ne-au defavorizat ieri, ati trecut la cealalta acuza care-i si mai buna ca nici nu trebuie probata in vreun fel.

fangigi
fangigi  •  13 Februarie 2018, 19:17
Postat de andyandrei2015 pe 13 Februarie 2018, 17:06

blat ordinar,sila mi e de dinamo

La fel gandeste toata lumea si despre Mogosoaia!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează