FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Note GSP Concluzii din stadion și analiza om cu om » Marele câștig dincolo de Coman, jucătorul la alt nivel și vedeta depășită

GSP a analizat prestațiile performerilor și restanților din meciul CFR Cluj - FCSB +35   FOTO
GSP a analizat prestațiile performerilor și restanților din meciul CFR Cluj - FCSB

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2024 08:45 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 08:45

CFR CLUJ - FCSB 0-1. Cine a impresionat și cine a rămas restant în derby-ul orgoliilor din Gruia, încheiat cu o victorie sinonimă cu titlul pentru roș-albaștri. Gazeta a analizat, de la stadion, prestațiile celor două rivale. Care sunt concluziile?

CFR Cluj - FCSB 0-1 » Florinel Coman a „ștampilat-o” și pe CFR, iar roș-albaștrii pot deveni campioni etapa viitoare!
CFR CLUJ - FCSB
CFR Cluj - FCSB 0-1 » Florinel Coman a „ștampilat-o” și pe CFR, iar roș-albaștrii pot deveni campioni etapa viitoare!

Notele de la CFR Cluj

Răzvan Sava (6) » N-avea cum să oprească racheta sol-aer trimisă de Coman, după ce în prealabil fusese salvat de transversală. Fără vreo pată notabilă în dreptul lui, ba chiar a avut două intervenții necesare în a doua parte.

Cr. Manea (6) » Nu-i ușor când îl ai adversar direct pe Florinel Coman, dar și-a păstrat calmul și l-a înfruntat cu fermitate pe „șeptarul” de la FCSB.

M. Ilie (5) » A avut adversari de calibru în față, mai trebuie să se călească în bătălii de genul acesta pentru a le putea face față cu brio pe viitor.

Boben (5) » A comis faultul ce a precedat unicul gol al partidei. Punctul nevralgic astăzi în defensiva clujeană.

Abeid (5) » Prezență de spirit în fața lui Tavi Popescu, un duel încheiat în termeni de egalitate. „Roșul” luat în prelungiri îi scade însă calificativul.

Muhar (6) » În nota echipei. Și-a asumat inițiativa în câteva rânduri, dar așteptările în ceea ce-l privește sunt mult mai mari.

Keita (6) » N-a ieșit prea mult în evidență, n-a putut tranșa în favoarea Clujului lupta crâncenă de la jumătatea terenului.

Avounou (5) » Neconcludent, realizări puține, multă precipitare.

C. Deac (5) » Parcă mai mult decât oricând, i s-au simțit anii din buletin, în fața unor adversari cu două, trei viteze în plus.Sic transit gloria mundi.

Bîrligea (5) » Mult prea departe de ce a arătat în Giulești, a avut o șansă zdravănă să egaleze la unu pe final de primă repriză, dar a finalizat dezamăgitor.

Otele (5) » Ar fi trebuit să fie pericolul numărul unu, însă a provocat prea puține daune fundașilor adverși.

Au mai jucat:

Kresic (6) » Defensiva s-a mai stabilizat o idee din momentul în care i-a luat locul lui Ilie.

El Kaddouri (5) » Orice, numai armă secretă, nu! Invizibil, ca-n majoritatea ocaziilor în care antrenorii apelează la el ca la o soluție salvatoare.

Peter Michael (-) » A evoluat prea puțin.

Mogoș (-) » A evoluat prea puțin

Antrenor: Francisc Dican (5)

CFR Cluj - FCSB, etapa 4 play-off, imagini din meci / foto: Cristi Preda - GSP
Ștefan Târnovanu a făcut fericit un copil de mingi de la Cluj-Napoca  / foto: Cristi Preda - GSP
Florinel Coman, sprintând bucuros după victoria din Gruia / FOTO: Cristi Preda (GSP)
CFR Cluj - FCSB, etapa 4 play-off, imagini din meci / foto: Cristi Preda - GSP
+31 FOTO

Notele de la FCSB

Târnovanu (6) » Ceva nesincronizări pe final de primă repriză, dar nimic serios, care să pună în pericol avantajul de pe tabelă. Și-a făcut datoria în finalul de meci în care FCSB a fost dominată. Continuă cursa spre avionul de Germania!

V. Crețu (6) » Mult mai sigur ca-n precedentele apariții, și-a închis bine flancul.

Ngezana (6) » Dă roade simbioza cu Chiricheș, pare că FCSB și-a sudat un cuplu combativ de fundași centrali.

Chiricheș (7) » Alt nivel! Câteva intervenții de mare clasă în fața lui Bîrligea și senzația de lider autentic în defensivă. De remarcat că FCSB n-a mai primit gol de când “veteranul” a revenit în iarbă.

Radunovic (6) » Poate nu la fel de util pe fază ofensivă, dar în apărare nu a dat semne de slăbiciune. Constant, merită cu prisosință medalia pentru toți anii în care a dus greul în defensiva roș-albaștrilor.

Lixandru (7) » Dacă am exclude jucătorii decisivi din față, ar putea fi catalogat câștigul sezonului.

Ad. Șut (7) » Ce capodoperă era să reușească în prima repriză, dar transversala i s-a împotrivit. Din ce în ce ce mai solid, din ce în ce mai dominant în zona lui de teren.

Olaru (6) » N-a fost neapărat meciul lui, dar rolul pe care-l are în angrenajul echipei e incontestabil! Perfecționist, ar fi vrut mult mai mult, a gesticulat, s-a lamentat când nu reușea să-și pună în practică ideile.

Tavi Popescu (6) » A încercat câteva combinații elegante, elitiste cu Coman. Disponibilitate mare la efort, dar realizări, ioc!

Miculescu (6) » Titularizat în centrul atacului, s-a zbătut mult să rupă barajele stoperilor clujeni, însă în zadar. A avut o semiocazie în minutul 30, s-a ales doar cu un corner.

Florinel Coman (8) » High-quality, cel puțin pentru nivelul din Superligă! I-a căpiat pe fundașii Clujului încă din primele minute, apoi și-a desăvârșit forma din ultima vreme cu o execuție de colecție din lovitură liberă.

Au mai jucat:

Alhassan (-) » A evoluat prea puțin

Dawa (-) » A evoluat prea puțin.

Radaslavescu (-) » A evoluat prea puțin.

Antwi (-) » A evoluat prea puțin.

Antrenor: Elias Charalambous (8)

Arbitru: Sebastian Colţescu (8). Asistenți: Valentin Avram (8), Andrei Constantinescu (8). » De calibru european prestația brigăzii lui Colțescu! “Centralul” a ținut meciul în frâu, a judecat cerebral câteva faze complicate și a luat deciziile necesare în finalul tensionat de meci.

VIDEO Imagini cu sărbătoarea roș-albastră de la finalul partidei

Citește și alte știri din Superligă:

Cine a fost „țeapa” mai mare? 5 mutări care păreau imposibile realizate de CFR Cluj și FCSB: eșecuri sonore și o excepție

Antrenorul care a luat titlul cu FCSB explică ce se întâmplă la echipă: „Nu știu dacă Gigi Becali conduce tot”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  15 Aprilie 2024, 20:23
Postat de rav410wrc pe 15 Aprilie 2024, 20:01

Iar Dan Penalty la Chelsea, ca sa nu spun City !! :))))

Tu esti la retrogradare. Mucles !

rav410wrc
rav410wrc  •  15 Aprilie 2024, 20:01
Postat de 1_0_1_0 pe 15 Aprilie 2024, 10:45

Fecesebeu ar trebui sa se inscrie in Premier League. E prea buna pentru Romania. Si superstarul Florinel ar trebui sa fie macar la Liverpool la valoarea lui, sa nu zic de City…..

Iar Dan Penalty la Chelsea, ca sa nu spun City !! :))))

1_0_1_0
1_0_1_0  •  15 Aprilie 2024, 10:45

Fecesebeu ar trebui sa se inscrie in Premier League. E prea buna pentru Romania. Si superstarul Florinel ar trebui sa fie macar la Liverpool la valoarea lui, sa nu zic de City…..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează