FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT

Note GSP de la 2 la 8 după FCSB - Hermannstadt!

FCSB - Hermannstadt 5-0 +16   FOTO
FCSB - Hermannstadt 5-0

Articol de GSP - Publicat marti, 27 octombrie 2020 07:12 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 09:27

FCSB a reușit scorul sezonului aseară, 5-0 cu Hermannstadt, meciul fiind tranșat de roș-albaștri încă din prima repriză, când au marcat 4 goluri. 

Cel mai bun fotbalist din tabăra echipei lui Toni Petrea a fost considerat Dennis Man. Arădeanul a reușit să înscrie golul 2, a pasat decisiv la a 4-a reușită și a creat și ultimul gol, singurul marcat în partea a doua a jocului.

FCSB - Hermannnstadt 5-0 » Note GSP

Note GSP de la 2 la 8 după FCSB - Hermannstadt!

Ca atare, Man a primit cea mai mare notă a meciului în Gazeta de azi, 8. Imediat sub el sunt Cristea, Vână și căpitanul Florin Tănase, cu 7. La revenirea pe teren după 4 luni, Răzvan Oaidă s-a descurcat decent, primind nota 6.

La sibieni, cei mai slabi jucători au fost considerați căpitanul Viera și fundașul dreapta Scarlatache, notați cu 2! Stoperul a gafat impardonabil la golul 2 și a fost decisiv și la a treia reușită, când l-a scăpat din marcaj extrem de ușor pe Sergiu Buș.

5este cea mai mare notă primită de un fotbalist de la Hermannstadt. I-a fost atribuită portarului Cristiano, care a avut 8 intervenții salvatoare

FCSB - Hermannstadt FOTO: Cristi Preda
FCSB - Hermannstadt FOTO: Cristi Preda
FCSB - Hermannstadt FOTO: Cristi Preda
FCSB - Hermannstadt FOTO: Cristi Preda
FCSB - Hermannstadt FOTO: Cristi Preda
+12 FOTO

VIDEO. Caz incredibil la FCSB! Jucătorul a vorbit direct cu Gigi Becali: „Lasă-mă mai mult pe teren!”

Citește mai multe știri despre FCSB - Hermannstadt:

Cornel Dinu, fără milă la adresa a doi fotbaliști: „Mi s-a părut suspect de vulnerabilă. Asta nu se leagă”

Iulian Cristea, declarația serii: „Am auzit că a fost frumos golul meu. Nu l-am văzut încă” :D

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
masinameaeata
masinameaeata  •  27 Octombrie 2020, 19:11
Postat de Alexandru Chis pe 27 Octombrie 2020, 13:44

Eu zic sa muriti, in continuare, de dorul lui Dinamo! Ma mir ca nu ati acordat si note de zero si de unu, ca sa stiti pe ce picior dansati! Asa-i ca va doare ca FCSB a casigat la scor? Cautati orice chichita sa minimalizati jocul castigatorilor, incercand sa pescuiti in ape tulburi. Rusinos si total neprofesionist!

Vezi ca TU esti CHIOR sau ORB, ori nu te-ai uitat la meci, asa ca macar aveti decenta sa taceti, NU VA E RUSINE? Mai aveti si tupeul sa vorbiti, dupa ce aparatorii sunt jaloane, se feresc sa joace, pai tu crezi ca toti suntem indioti? Nemernicul ala de oier si cu mimi, NU au invatat lectia in "facultatea de la Rahova"!

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  27 Octombrie 2020, 15:49
Postat de elgabri pe 27 Octombrie 2020, 14:36

Note bune dupa un blat mizerabil ca asta !

Totul este ordinul dat de Prodanca din amiciția și omenia față de Becali. Cooperativa funcționează? nu crede nimeni ce rost mai are Federația sau Liga dacă totul conduce și face cărțile Prodanca.

elgabri
elgabri  •  27 Octombrie 2020, 14:36

Note bune dupa un blat mizerabil ca asta !

Vezi toate comentariile (41)
Comentează