FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO 0-1

Note GSP: Moldoveanu, cel mai bun de pe teren » Ce jucători s-au mai remarcat de la Dinamo + cine a fost cel mai slab

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 09:00

Dinamo s-a impus cu greu în fața celor de la FC Botoșani, 1-0, printr-un gol marcat în minutul 82 de Robert Moldoveanu.

Atacantul de 18 ani a fost printre remarcații meciului. Robert Moldoveanu a primit nota 7 din partea Gazetei Sporturilor, la fel ca Ivan Pesici și Dan Nistor. 

Cel mai slab jucător dinamovist a fost Diogo Salomao, eliminat în minutul 51. Portughezul a fost notat cu 4. Evoluții slabe au avut și Marici, Katsikas, Mahlangu, Hanca, Nemec și Monroy, care au luat 5.

Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, a fost notat cu 7, în timp ce Costel Enache a luat 5.

clipboard01

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mariuss72
mariuss72  •  04 Aprilie 2018, 10:39

Uitati cum se face un articol de genul asta la gsp: se dau cele mai mari note celor trei care au facut faza golului, si se da nota cea mai mica celui eliminat...pac-pac, jurnalism la inalte cote, analiza in profunzime.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează