FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSM POLI IAȘI 1-0

Note GSP » Remarcat surpriză în FCSB - CSM Poli Iași » Un jucător stelist a fost printre cei mai slabi de pe teren

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 08:50

FCSB a câștigat cu greu meciul cu CSM Poli Iași, 1-0, după un gol marcat de Constantin Budescu în repriza a doua.

Budescu, 29 de ani, a fost cel mai bun jucător al meciului, primind nota 8 din partea Gazetei Sporturilor. O evoluție apreciată a avut și portarul Cristi Bălgrădean, care a făcut cel mai bun meci de la venirea la FCSB. Goalkeeper-ul stelist a avut mai multe intervenții salvatoare și a fost notat cu 7.

Fundașul stânga de la FCSB, Junior Morais, a fost cel mai slab stelist și unul dintre cei mai slabi oameni de pe teren, primind nota 4. Bogdan Planici, Marko Momcilovici, Dragoș Nedelcu, Ovidiu Popescu, Dennis Man și Denis Alibec au jucat și ei slab, fiind notați cu 5.

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a luat 7, la fel ca omologul său, Flavius Stoican.

clipboard01

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
whiteredarad
whiteredarad  •  02 Aprilie 2018, 11:59

GSP este o entitate de presa fara creier( suficient ) . Cum sa ii dai nota 7 lui Dica ?Ce a produs el ieri, ati vazut ceva "regizat" de Dica ? Dar si trist si hazos este nota 7 data lui Comanescu, un fluieras determinant in rezultat, un fel de Tudor de acum citiva ani, dar mai slab, in gandire. Exista o singura explicatie : Becali plateste si ziaristii GSP, altfel "orbirea " lor este de neinteles. Iasul a jucat fotbal, este o speranta ca si la noi s-ar putea juca frumos, pacat ca vin altii ( antrnori, fluierasi si ziaristi ) si ataca bunul simt al cititorului.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Aprilie 2018, 11:53

nota arbitrului Comanescu -7 :))) zici ce banc din ala cu prosti. ziarul de casa aservit da nota arbitrului de casa aservit :))) si ghici, nota e mare, doar a fost cel mia bun stelit de pe teren :)))

spinoza
spinoza  •  02 Aprilie 2018, 11:52

Notele sunt date in functie de ce anume? Multi jucatori de la Iasi au note bune, dar ei au pierdut meciul!? Dupa ce am vazut eu la TV, au cam fost egali in joc.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează