FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 0-3

Note GSP » Un dinamovist a făcut cel mai bun meci al sezonului contra lui Sepsi! Ce "câini" au dezamăgit

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 08:43

Dinamo s-a impus în deplasare, 3-0 cu Sepsi Sf. Gheorghe, după un meci rezolvat din primele minute de echipa lui Vasile Miriuță.

"Câinii" au controlat cu autoritate meciul, au avut faze periculoase și câștigat toate duelurile cu adversarii. Cel mai bun jucător de pe teren a fost Sergiu Hanca. Mijlocașul dinamovist a creat toate cele trei goluri și a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

Evoluții bune au avut și Nedelcearu, Nemec și Salomao, marcatorii golurilor dinamoviste, care au fost notați cu 7.

Rivaldinho, Maxi Oliva, Dudea și Bokila au dezamăgit și au primit nota 5. Cei mai slabi jucători de pe teren au fost de la Sepsi, Fejer, Burlacu, Dumbravă și Claudiu Herea, care au primit 4. 

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, a primit nota 7, iar Eugen Neagoe a fost notat cu 5.

note

cifre

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
alexpescaru
alexpescaru  •  05 Decembrie 2017, 23:33
Postat de chris_bu67 pe 05 Decembrie 2017, 12:25

Subscriu Sabin,da le fierbe sângeretele când văd chipul lui Avram Iancu,știu ei de ce.Ei cântă imnul secuilor și al ungariei pe teritoriul României,și noi să tăcem.N-o să tăcem!Hai România!

Nici galeria n-a tăcut ! Scandarea de răspuns la Ria-ria... le-a închis gura. N-o reproduc că mă moderează ăștia, dar s-a auzit clar la TV. Exact ca pe stadionul din Budapesta, la meciul Ungaria - Romania din 2015

mosvasile
mosvasile  •  05 Decembrie 2017, 15:41

E foarte suspecta atitudinea fecesebistilor astia de la GSP, fata de jocul lui Rivaldinho,consecventi in politica lor de a arunca cu "***" in Dinamo!Poate sa dea brazilianul si doua goluri pe meci,poate sa inscrie si "supergoluri"-ca in meciul cu Bilbao-cei de la GSP nu uita sa-l bagatelizeze!De ce oare?Le este necaz celor de la FCSB ca nu l-au luat ei?In realitate,cel mai bun jucator al lui Dinamo a fost Ionut Nedelcearu-si-a facut treaba in aparare si a dat si un gol-urmat chiar de...Rivaldinho,care a dovedit o tehnicitate peste ceilalti,dublata de plasament bun si efort in folosul echipei!Cu el in teren Dinamo nu pierde!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67
chris_bu67  •  05 Decembrie 2017, 12:25
Postat de Sabin Burea pe 05 Decembrie 2017, 11:31

Tihi tata, tie chiar nu iti este rusine? Care rasism, ba, faptul ca Nedelcearu a aratat un tricou cu Avram Iancu??? Ce militieni si securisti visezi, ma? Da scandarea " Ria, ria, Hungaria" din tribuna ce-o fi, ma rog? Mai baieti, pana la noi ordine sunteti totusi pe teritoriul Romaniei! Om avea noi multe pacate dar rasisti nu suntem. Voi insa sunteti recunoscuti in toata Europa pentru extremismul vostru si pentru pretentiile voastre nejustificate!

Subscriu Sabin,da le fierbe sângeretele când văd chipul lui Avram Iancu,știu ei de ce.Ei cântă imnul secuilor și al ungariei pe teritoriul României,și noi să tăcem.N-o să tăcem!Hai România!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează