LIGA 1    •   INTER PITEŞTI

Nou promovata lui Ştefan Stoica a pornit la drum în Liga 1: FC Internaţional a început pregătirile

Articol de — Cristian Marinescu Luni, 22 Iunie 2009

Luni de la ora 18.00 lotul proaspetei promovate în prima ligă, F.C. Internaţional Curtea de Argeş s-a reunit pentru reluarea pregătirilor în vedrea noului sezon.Antrenorul Ştefan Stoica şi secunzii săi, Nicolae Ungureanu şi Vasile Mănăilă, au avut la dispoziţie 23 de jucători, cu două noutăţi: Alexandru Filip de la Buftea şi George Neagu de la Dacia Mioveni, ambii fundaşi stânga.

Au lipsit din vechiul lot, C. Moldovan, A. Bouleanu, Seydou Kone şi Lucian Itu. Din cei patru, „ivorianul Kone nu va mai reveni cu siguranţă, deoarece nu s-a adaptat la jocul echipei”, după cum spunea antrenorul Fane Stoica.

LOTUL
Iată lotul prezent la reunire: Pampea şi Bădârcea – portari. Ciobanu, Frăsineanu, Jianu, A. Stoica, Ciucur, Matei, Bold, A. Vlad, Chiricheş, Vezan, Constantinescu, Bier, Străuţ, Răduţ, Baicu, R. Stan, C. Lazăr, Popa, Dicu, Stoianof, Filip şi Neagu.

VIZITA MEDICALĂ ŞI CANTONAMENT LA BRAŞOV
Marţi, lotul Interului va efectua vizita medicală la Craiova, şi apoi va pleca în cantonament la Poiana Braşov în perioada 25 iunie – 6 iulie în care vor susţine şi două meciuri de pregătire.


VOR ADUCE 7 SAU 8 JUCĂTORI DIN PRIMA LIGĂ

„De astăzi vom aduce şi alţi jucători cu experienţă în prima ligă. Mai avem nevoie de încă 7-8 jucători pentru a face faţă în Liga I”, spunea antrenorul Ştefan Stoica. Obiectivul echipei F.C. Internaţional Curtea de Argeş este menţinerea în prima ligă. Pentru sezonul 2009 – 2010, echipa patronată de Benone Lazăr are un buget de 3,5 milioane de euro.

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

 •  03 Februarie 2013, 05:13

cu parere de raau iti spun ca te-ai inselat de la international au avansat in lumea footbaluli cativa forbalisti interesanti :Radut;Chiriches;Vlad;Nistor;Pintili;matei si altii dupa la pandurii

 •  22 Iunie 2009, 20:42

cu parere de rau dar astia nu vor face mai mult de 15 puncte ....sigur sinteti pe post de COBAI...

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase