FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

Noua arenă din Ghencea va avea alt nume! Pompiliu Bixi Mocanu, președintele CSA: „Nu l-am ales încă” » Propunerea lui Helmuth Duckadam

Pompiliu Bixi Mocanu
Pompiliu Bixi Mocanu

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 17:58

Pompiliu Bixi Mocanu, comandantul clubului Sportiv al Armatei, lasă de înțeles că noua arenă din Ghencea va avea o nouă denumire.

  • Înaintea demolării, stadionul purta denumirea „ Steaua.

„Cu siguranţă vom avea un muzeu al Stelei când noul stadion va fi gata. este în curs de realizare. Mănușile purtate de Duckadam îşi vor găsi locul acolo fără niciun fel de problemă. 

Nu am stabilit încă un nume, căutăm o idee pentru aşa ceva. Cred că arena va fi gata la termenul stabilit de Compania Națională de Investiții”, a declarat Pompiliu-Bixi Mocanu conform TV Telekom Sport. 

„Cred că ar trebui să se numească Ghencea, pentru că acolo va fi construit, iar lumea sub această denumire îl cunoaște”Helmuth Duckadam

Stadionul prinde contur

În Ghencea, lucrările avansează rapid. Munca începută în februarie are rezultate vizibile în acest moment. O bună parte a fundației a fost terminată, iar muncitorii și macaralele trudesc necontenit.

Proiect Stadionul STEAUA

  • locuri: 31.254
  • pe lângă terenul de fotbal, complexul va mai cuprinde: spații de cazare pentru 48 de persoane, restaurant, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, sală de forță și de recuperare, punct medical de prim-ajutor, sala de conferințe, magazine, spații tehnice și birouri.
  • INFORMAȚII: a fost emis ordinul de începere a lucrărilor de execuţie pe 25 februarie 2019. La finalizare, stadionul va avea o suprafaţă construită de 82.000 mp, valoarea lucrărilor fiind de aproximativ 64,5 milioane de euro.

Vezi și: 

33 de ani de la Sevilla // FOTO Florin Talpan, premiat de suporterii Stelei! Mesaje dure ale juristului: „FCSB se va desființa! Ghencea e doar pentru CSA Steaua”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
10219854704816398
Mutu Ionut Costin  •  05 Mai 2020, 23:26

Utilizatorul Zorrozabal are perfectă dreptate!Ghencea,alături de Mihali și Iuda supremă,Bimbașa Sava,l-au văndut pe slugerul Tudor din Vladimiri.Au primit ceea ce meritau din partea lui Chehaia-Bei!

100347531193909
Ilie Ionescu  •  08 Mai 2019, 17:34

Cel mai potrivit nume pentru un stadion aflat in incinta unei unitati militare infiintate de armata rosie de ocupatie in 1947, este fara indoiala Iosif Visarionovic, in onoarea fondatorului CSA. Asa se pot obtine si sponsorizari de la toti stalinistii vechi si noi si se respecta memoria parintelui creator (tatal, pentru ca mama a fost Ana Pauker!).

626425381155559
Constantin Albita  •  08 Mai 2019, 16:45

Să-i de-a numele de Helmut Dukadam.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close