FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CSU CRAIOVA 0-0

Noua speranță a Craiovei: ”Am ales fotbalul, nu țigări, alcool sau droguri!”

Screciu a fost lăudat de Mulțescu:
Screciu a fost lăudat de Mulțescu: "Fotbalul românesc a câștigat un tânăr de mare viitor, merită să fie titular"

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2017 00:00

Vladimir Screciu, 17 ani, este noul puști de mare viitor propus de Craiova, care visează să câștige titlul cu Știința.

Vladimir Screciu a fost surpriza plăcută a remizei albe dintre Astra și CS U Craiova. Puștiul din Corabia a arătat tupeu în meciul cu campioana și a avut o intervenție exemplară în minutul 62, ajutând din plin ca Știința să plece neînvinsă de la Giurgiu.

Mijlocașul defensiv de 17 ani și 2 luni a impresionat la amicalul din vara trecută cu Zenitul lui Il Luce după victoria cu 2-0, dar de-abia sâmbătă seară a fost titular în premieră, fiind și integralist, totodată. Mai adunase doar 29 de minute în alte 4 partide.

Puștiul a arătat același tupeu și după meci: "Ne bucură punctul obţinut pe terenul echipei ce câștigase tot în ultimele 8 etape. N-am resimțit presiune, sunt motivat mereu, de aceea m-am făcut fotbalist. Cred că avem șanse la titlu, de ce nu?! Oricare dintre cele 6 echipe din play-off are șanse la campionat, pe mai departe".

A crescut cu pozele "Tunarului"

Fotbalistul, care-i are drept modele pe Oblemenco, legenda Științei fiind și el originar tot din Corabia, pe actualii Pogba și Modrici, este genul de puști dedicat carierei: "Încerc să devin tot mai bun. Am început să învăț și o limbă străină, engleza, pentru a putea să mă conversez atât cu colegii străini, cât și pentru a mă ajuta pe mai departe în viață. N-am o poveste lacrimogenă, familia m-a susținut cu fotbalul, dar am învățat să fiu modest și să nu pierd contactul cu școala.

Mă dedic carierei și sunt conștient că trebuie să mă pregătesc în plus pentru a putea spera la un loc în primul 11 al Craiovei, mă țin departe de tentații negative. Urăsc țigările și alcoolul, am văzut prea mulți copii de vârsta mea influențați negativ de aceste vicii sau de droguri! Am ajuns la un nivel onorabil, dar vreau mai mult. Am crescut cu pozele domnului Oblemenco, decupate din ziare de tata, vreau să câștig trofee cu Știința".

Mrzljak se face "leu"

Craiova urmează să semneze astăzi un contract valabil până în vară cu mijlocașul croat Filip Mrzljak (23 de ani), liber de contract după ce s-a despărțit de Pandurii.

Fotbalistul a mai fost propus în iarnă "câinilor", doar că n-a mai ajuns în Ștefan cel Mare și nici n-a mai vrut, zilele trecute, să se întoarcă pentru sezonul de primăvară la gruparea din Târgu Jiu.

Mrzljak se va întâlni azi cu oficialii "juveților" și dacă totul va fi în regulă va începe imediat antrenamentele. În Bănie urmează să primească aproximativ 5.000 de euro pe lună. În acest sezon, croatul a evoluat în 12 meciuri în Liga 1 și a dat două goluri.

5meciuri a strâns Screciu pentru Craiova până acum în primul său sezonul de Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
vlad_123
vlad_123  •  13 Martie 2017, 14:00
Postat de eugol pe 13 Martie 2017, 10:13

Poi stai un pic, vrei sa castigi trofee cu Stiinta, dar echipa la care joci are 5 ani vechime. Ceva nu se leaga

4 ani are societatea comerciala pentru care joaca. Echipa pentru care joaca are 2017 - 2013 + 1994 - 1948 ~= 50.

fan_stiinta
fan_stiinta  •  13 Martie 2017, 13:37

Comunicat oficial Universitatea Craiova acționează în instanță publicația Gazeta Sporturilor Urmare a articolului “Debut suspect de play-off! În două orașe din țară s-a pariat masiv pe un fotbalist la Astra – CS U Craiova”, apărut în ediția online a Gazetei Sporturilor, clubul Universitatea Craiova va acționa în instanță atât publicația în cauză, cât și pe autorul materialului. Excludem din start orice posibilitate ca un jucător al nostru să fie implicat în asemenea fapte și ne distanțăm de orice material cu semnătura lui Alexandru Răducanu, așa cum ar trebui s-o facă și publicul de bună credință, indiferent de echipa pe care ar susține-o. Alexandru Răducanu este, de altfel, și autorul articolelor NESEMNATE publicate, de-a lungul timpului în GSP cu scopul de a mânji imaginea Universității Craiova. Domnul Răducanu este cunoscut ca omul de casă al unui personaj de tristă amintire care aproape a distrus fotbalul craiovean, angajatul GSP neezitând să preia, fără o minimă verificare, orice elucubrație emisă pe Facebook de acesta, chiar și la miezul nopții, nu înainte de a-i face, totuși, serviciul de a-i corecta nenumăratele greșeli gramaticale. Deplângem nivelul foarte scăzut la care a ajuns Gazeta Sporturilor, o publicație odinioară respectabilă care acum e dispusă să se transforme, benevol și fără scrupule, în fițuica unor personaje de tristă amintire ale fotbalului și într-un instrument de manipulare care răspândește minciuni josnice.

dansy
dansy  •  13 Martie 2017, 10:59

bai eurogol suporter de hoti pai FCSB cati ani are???Eu cred ca si FCSB si CSU sunt ,de fapt Steaua si Universitatea

Vezi toate comentariile (5)
Comentează