FOTBAL  »  Superliga  »  AFACERI

Nu mai e latifundiar, e „mogul”! Noua sursă de bani pentru Gigi Becali, dezvăluită de Dumitru Dragomir: „L-au trezit copiii și a pus stop”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat joi, 10 august 2023 12:09 / Actualizat joi, 10 august 2023 12:15

Dumitru Dragomir, fost președinte LPF, spune că Gigi Becali, patronul FCSB, nu mai vinde din multele terenuri pe care le deține, ci alege să construiască blocuri rezidențiale pe acestea și își mărește cu mult profitul. 

Conform lui Dragomir, Becali se transformă într-un „mogul” imobiliar. 

„Gigi își face el apartamente. L-au trezit copiii, el a avut pământ nemaipomenit, eu nu vindeam pământul lui Gigi nici dacă mă împușca. Când a văzut câți bani se fac din imobiliare, că dacă ai pământul gratis, îți dai seama că îți iese blocul… în loc să vinzi cu 100, câștigi 400, făcând blocuri. Și acum s-a trezit, nu mai vinde. 

Gata, a pus stop. A recuperat vreo 6 – 7 hectare vis-a-vis de unde am construit eu cele 120 de apartamente, nu vrea să mai vândă din ele, am vrut eu și a zis că pământul ăsta nu îl mai vinde. Știi de ce nu vinde? Datorită fetei lui a făcut un bulevard de 21 de metri care duce din bulevardul ăsta până în lac”, a explicat Dumitru Dragomir conform Fanatik.

Nordsjaelland a uluit-o pe FCSB: „M-a chemat Elias să-mi arate. N-am văzut așa ceva, crede-mă!”
FCSB - Nordsjaelland
Nordsjaelland a uluit-o pe FCSB: „M-a chemat Elias să-mi arate. N-am văzut așa ceva, crede-mă!”

Dragomir: „Becali a primit 40-50 de milioane de euro pentru pământ. A refuzat, vrea să își facă stadion”

„Are așa ceva în plan (n.r. - construirea unui stadion). Dau în premieră asta. Unde are baza sportivă are vreo 40-50 de hectare de pământ. E la nivel de Real Madrid. Peste Barcelona!

El acolo are un pământ în față, chiar la stradă și acolo vrea să facă, nu știu dacă are banii necesari. A primit 30-40 de milioane de euro pe pământul ăla și nu l-a dat, pentru că vrea să își facă stadion de 20-25 de mii de locuri.

A păstrat pământul ăla pentru așa ceva. Mie mi-a spus că își face stadion, acum un an de zile: «Fac un stadion aici, bag toți banii în asta, dar mai întâi să fac niște biserici»”, a declarat Dumitru Dragomir în urmă cu câteva săptămâni, conform sursei citate. 

Eu am în plan să construiesc un stadion, mă gândesc. Până la urmă trebuie să o fac, iau și asta în calcul. Doar că îl voi construi dacă voi câștiga bani. Calificări, vânzare de jucători... nu bag toți banii de la mine. Fac un stadion de 40-50 de milioane de euro dacă fac - 
Gigi Becali, la „Liga Digisport”

Citește și: 

Ionuț Chirilă povestește un episod de pomină petrecut la Dinamo » Cum a recuperat un mare talent: „L-am prins cu 30 de polițiști, am înconjurat tot cartierul”

EXCLUSIV Un transfer-vedetă din Superliga, făcut praf de Ionel Ganea: „La ce națională vrei tu? La aia de sămânțari?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
valentindragobete
valentindragobete  •  10 August 2023, 23:44
Postat de Str82HeIL pe 10 August 2023, 19:41

***. De religia voastra sunt ateu. Asta dupa ce am citit biblia de cateva ori. ***

Ai citit-o degeaba, auzi și de câteva ori!

Str82HeIL
Str82HeIL  •  10 August 2023, 19:41
Postat de valentindragobete pe 10 August 2023, 18:27

La ce "nume" ți-ai găsit este evident cat ești tu de cult !

***. De religia voastra sunt ateu. Asta dupa ce am citit biblia de cateva ori. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boierasul
boierasul  •  10 August 2023, 18:42
Postat de IonSaliu pe 10 August 2023, 16:37

“piața imobiliară este în vrie”. Bun-îi vinul, mult îmi place, nu ştiu vriei ce i-oi face. Ultima mare criză economică mondială a pornit în 2008 în USA. A fost cauzată de piaţa imobiliarelor. Mult prea mulţi “doritori” de casă au primit împrumuturi bancare fără multă cercetare. Preţurile proprietătilor au fost umflate ca baloanele pentru copii. Un fost Preşedinte, Bill “Arkansos” Clinton, spunea că preţul unei case a ajuns, prin manipulări bursiere, la de 10 ori valoarea iniţială (cea mai apropiată de realitate). Un investitor American inspirat a înţeles că bursa imobiliară va colapsa. A cumpărat o asigurare de vreo 2 miliarde dolari pentru portfoliul companiei sale în valoare de vreo 500 miliarde mardei Americani. A avut dreptate. El a câştigat vreo jumate trillion dolari, în timp ce câteva mari bănci de investiţii au dat faliment. Un film bazat pe realitate se numeşte “The Big Short” (starring Brad Pitt, Christian Bale, Ryan Gosling). Cred că investitori Români urmăresc acelaşi lucru de vreo 3 ani cel putin. Realitatea este că preţurile proprietăţilor în România au luat-o cu mult înaintea creşterii economice. Muzica lui Led Zeppelin în trailer zice “Dacă plouă şi tot plouă, digul se va rupe…”

Amice acum va fi mai rău decât în 2008. 3 ani de pandemie plus războiul din Ucraina, a făcut ca tiparnita de dolari să muncească non stop. Sunt trilioane de dolari tipăriți în ultimii trei ani. Probabil în România este an electoral și nu se iau masuri adevărate de austeritate )) După alegeri....))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează