FOTBAL  »  Superliga  »  ALBA IULIA - RAPID, DUMINICĂ, ORA 14:00, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Noul antrenor de la Alba, Blaz Sliskovici: "În cel mult 7 zile schimb mentalitatea" :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Noul antrenor al Unirii Alba Iulia, Blaz Sliskovici, a declarat, la prezentarea sa oficială, că îşi doreşte ca în cel mult şapte zile să schimbe mentalitatea "păguboasă a balcanicilor" şi că va crea un sistem propriu de joc, care să fie ofensiv.

"Preşedintele a încercat de patru zile să mă convingă să vin, eu am dorit de patru zile să-l conving să mă ia la echipă. Am auzit numai lucruri bune despre Unirea Alba Iulia, am văzut că au pierdut doar la diferenţe minime, deci sunt sigur că există calitate la echipă.

Sunt pregătit de muncă şi îmi doresc ca în cel mult 7 zile să reuşesc să schimb mentalitatea aceasta păguboasă a balcanicilor, prin care noi jucăm după cum joacă echipele aşa zis mai bine cotate, şi de aceea voi juca ofensiv, voi crea un sistem propriu de joc", a spus Sliskovici.

Blaz Sliskovici a calificat angajamentul său la Unirea Alba Iulia drept o mare provocare. "Am un avantaj şi anume acela că din următoarele 14 jocuri, 8 le vom disputa pe teren propriu şi doar 6 în deplasare. În funcţie de cum se vor prezenta fotbaliştii la antrenamente am să decid dacă mai trebuie sau nu aduşi jucători la echipă.

Şi încă ceva! La mine nu contează naţionalitatea sau cartea de vizită a jucătorului, tot ceea ce contează este modul în care el se antrenează şi doar aşa va putea juca", a precizat tehnicianul.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  14 Martie 2010, 08:12

de ce asa tarziu v ati trezit cu falub?a trebuit sa ne bage in liga 2 .sa va dati seama ca n are nici o treaba cu antrenoratul?

 •  12 Martie 2010, 18:53
Postat de pe 12 Martie 2010, 18:16

succes!

inainte de a afla cine este noul antrenor al unirii am pus un pariu cu 2 colegi ca unirea o sa faca intre 7 si 10 puncte din urmatoarele 4 etape

 •  12 Martie 2010, 18:16

succes!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează