FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Noul preparator fizic al Stelei impresionat de vedetele campioanei: "Alex Chipciu şi Cristi Tănase sînt în vîrf"

Articol de , - Publicat miercuri, 02 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 01 iulie 2014 22:44

Ciprian Prună, 35 de ani, preparatorul fizic român al Stelei, a explicat care sînt cei mai pregătiţi stelişti, dar şi în ce stadiu fizic se află campioana acum


- Există vreo explicaţie, referitoare la pregătire, pentru faptul că jucătorii au început cu două eşecuri în cantonamentul din Italia?
- A fost o perioadă normală în care am lucrat mai mult fizic. Sînt antrenamente specifice, plecăm de la premisa optimistă, că va fi bine. Nu discut despre un vîrf de formă, vrem să ajungem la nivel maxim şi să rămînem acolo.

- Cine e în top în privinţa pregătirii?
- Chipciu, Tănase, fizic, arată foarte bine, dar mai sînt şi alţi băieţi. De fapt, toţi sînt o forţă.

- O să le fie greu băieţilor să se adapteze la metodele noi după cele ale lui Tommy Neubert?
- Nu e chiar aşa de diferit. Nu facem după un tipar prestabilit. Am discutat şi cu Neubert, am luat datele, dialogăm şi cu jucătorii. Nu vrem schimbări bruşte.


"Au mai fost jucători care au venit cu cîteva kilograme în plus, nu ofer nume, pentru că au fost foarte puţini. Acum, toţi sînt în parametri optimi"

"Pe Arlauskis l-am simţit pregătit să facă faţă la ceea ce va urma. Nu se va vedea faptul că a jucat mai puţin înainte, la Rubin Kazan"


Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
madskills
madskills  •  02 Iulie 2014, 12:32
Postat de juliusmad pe 02 Iulie 2014, 09:59

dupa cum vad eu evolutia jucatorilor problema se pare ca e la galca. lotul este valoros, pregatirea fizica a jucatorilor e foarte buna....se pare ca nu avem antrenor. sa asteptam meciurile oficiale sa vedem de ce e in stare galca

Ba sunteti culmea. Si cu Reghe s-au facut de ras in amicale. Si e normal, ca acolo doar acumulezi si TESTEZI. N-au jucat niciun meci oficial si deja dati vina pe antrenor. Sau preferati unu ca Piturca, de cerea jucatorilor sa-si dea viata in amicale, sa nu strice palmaresul :)) Stati sa-i vedem in oficiale si apoi sa aruncam cu pietre.

1cedryck
1cedryck  •  02 Iulie 2014, 10:35

tin minte ca nici atunci cand era Reghe antrenor nu rupeam norii in amicale...ramane de vazut. Oricum, acum e o perioada de acumulare fizica. Incerc sa fiu optimist :)

juliusmad
juliusmad  •  02 Iulie 2014, 09:59

dupa cum vad eu evolutia jucatorilor problema se pare ca e la galca. lotul este valoros, pregatirea fizica a jucatorilor e foarte buna....se pare ca nu avem antrenor. sa asteptam meciurile oficiale sa vedem de ce e in stare galca

Vezi toate comentariile (3)
Comentează