FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Noul Rapid » Cristescu, la prima conferinţă ca proaspăt patron: "Ne pregătim pentru un meci capital!"

Foto: Libertatea
Foto: Libertatea

Articol de - Publicat miercuri, 10 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 09 iulie 2013 20:50

Nicolae Cristescu a susţinut ieri prima conferinţă de presă din poziţia de patron al giuleştenilor, dar a refuzat să arate presei actul semnat cu George Copos, afirmînd că acesta din urmă a impus o clauză de confidenţialitate în contract.

Alături de Cristescu au participat la conferinţă căpitanul echipei, Daniel Pancu, 35 de ani, dar şi liderul suporterilor, Gheorghe Răducanu. Cristescu a precizat că nu este de acord cu meciul de baraj de sîmbătă, avînd în vedere că Rapid nu a retrogradat sportiv, pe cînd Chiajna, da.

Totuşi, giuleştenii vor respecta decizia şefilor fotbalului românesc: "Avem cîteva zile să pregătim un meci capital pentru rămînerea în prima divizie. Deşi nu ştiu de ce e nevoie de asta. Rapid şi-a cîştigat pe teren dreptul de a juca în prima ligă. Nu ştiu de ce să luptăm noi cu o echipă care a retrogradat".

Patronul s-a referit şi la lotul Rapidului: "Lotul este stabilit, avem cîţiva jucători noi. Cel mai important jucător din acest lot este Daniel Pancu. Sper să ne ajute în acest proiect. Săpunaru ar juca fără probleme, dar am înţeles că sînt probleme cu cartea verde. Am înţeles şi că jucătorii ar trebui legitimaţi cu 48 de ore înainte şi nu mai e timp. Scopul nostru e să alcătuim în timp staff-ul şi conducerea numai din rapidişti".

"Sînt fericit că fac parte din acest proiect de viitor. Sper să ajut echipa, aşa cu am făcut-o şi pînă acum. Toţi rapidiştii aşteptau să plecăm pe un nou drum" (Daniel Pancu, căpitan Rapid)

"Rapidul este un brand, pînă şi rivalii de la Steaua şi Dinamo regretau retrogradarea în liga a doua" (Nicolae Cristescu, patron Rapid)

36 de ani va împlini Daniel Pancu pe 17 august

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
varsity
varsity  •  10 Iulie 2013, 22:52

Da' ma intreb ce cauta oachesul de corsicanu la conferinta de presa. La masa principala. Ce dracu, o juca si el?

ciori_caini_unguri
ciori_caini_unguri  •  10 Iulie 2013, 18:55

oamenii civilizati, educati si cu bun simt vor tine cu Chiajna, mizerie si tigania trebuie extirpate...FORZZA CHIAJNA

fremenash
fremenash  •  10 Iulie 2013, 11:43
Postat de 1948george pe 10 Iulie 2013, 11:16

Este o gresala a actionarilor ! Acest tip de personaje - cu o educatie indoielnica - nu ar trebui acceptati in prejma jucatorilor . Jucatorii- in marea lor majoritate sunt persoane tinere si pot primi deprinderi care la acesta vasrta sunt gresite dar care , datorita varstei , li se par interesante . Nici pentru conducatori - carora prezente unora li se pare ca le sporeste gradul de popularitate - nu este o solutie . Spectatorul trebuie sa stea in tribuna si sa fie civilizat .

ma da ati investit in club ? sunteti actionari ? dati voi sfaturi mai marii inteligenti de stana, sfatul oilor la lumina lunii.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează