FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

VIDEO + FOTO Noul stadion din Superligă e gata! Clubul speră să obțină omologarea cât mai repede și să mute meciul din etapa viitoare

Stadionul din Târgoviște. Aici va juca Chindia (foto: Facebook/Cristian Daniel Stan) +13   FOTO
Stadionul din Târgoviște. Aici va juca Chindia (foto: Facebook/Cristian Daniel Stan)

Articol de , - Publicat luni, 01 mai 2023 13:29 / Actualizat luni, 01 mai 2023 14:51

Cristian Daniel Stan, primarul municipiului Târgoviște, a publicat pe contul de Facebook mai multe imagini cu noul stadion din oraș.

După aproape 4 ani de așteptare și numeroase termene oficiale nerespectate arena „Eugen Popescu” este gata de folosință. Acum, târgoviștenii fac tot posibilul ca să poată juca pe noul stadion chiar în următoarea rundă.

FOTO. Cum arată noul stadion din Târgoviște

Stadionul din Târgoviște. Aici va juca Chindia (foto: Facebook/Cristian Daniel Stan)
Stadionul din Târgoviște. Aici va juca Chindia (foto: Facebook/Cristian Daniel Stan)
Stadionul din Târgoviște. Aici va juca Chindia (foto: Facebook/Cristian Daniel Stan)
Stadionul din Târgoviște. Aici va juca Chindia (foto: Facebook/Cristian Daniel Stan)
Stadionul din Târgoviște. Aici va juca Chindia (foto: Facebook/Cristian Daniel Stan)
+9 FOTO

„Zilele acestea se montează ultimele piese de mobilier și se fac retușurile finale.Dacă vom juca sau nu cu Petrolul la Târgoviște este o întrebare la care vom afla răspunsul la jumătatea săptămânii, în funcție de cât de rapid se va obține omologarea. Oricum, avem stadion!

Vă rog să priviți cu atenție imaginile, gazonul este impecabil, iar condițiile oferite spectatorilor sunt excelente. Aviz amatorilor de «senzații tari»: sistemul de supraveghere video «citește» și etichetele de pe boxele sistemului audio, fiecare loc fiind monitorizat!”, a anunțat primarul Cristian Daniel Stan.

Stadionul din Târgoviște încă nu e omologat

Noua arenă din Târgoviște nu este încă omologată, dar târgoviștenii speră să rezolve această problemă cât mai repede. Obiectivul este ca următorul meci din play-out, cu Petrolul, să se joace pe noul stadion. 

Surse GSP dezvăluie că tărgoviștenii încearcă prin eAD, firma care deține drepturile TV pentru Liga 1, să mute meciul cu Petrolul (vineri, de la 20:30), Deși nu se încadrează în termenii stipulați în ROAF.

Meciul e programat pe arena „Ilie Oană”, din Ploiești, deși Chindia este gazdă. Formația din Târgoviște speră ca eAD să-i convingă pe ploieșteni să fie de acord cu schimbarea arenei, mai ales că Petrolul a cesionat banii din drepturile TV pentru plata datoriilor către jucători.

Chindia a avansat și o dată pentru reprogramarea partidei: marți, 9 mai, de la ora 14:00.

25 mai 2019a fost data ultimului meci jucat de Chindia pe arena din Târgoviște, când a învins cu 4-1 pe Luceafărul Oradea, obținând matematic promovarea în prima ligă, după 21 de ani

Ce prevede ROAF

3. Schimbarea programării se poate face şi la solicitarea cluburilor organizatoare, pentru motive întemeiate, astfel: a. Ora de disputare a jocului, cu 7 zile înainte de la programarea lui, chiar fără acordul echipei care se deplasează, dar care va fi anunţată,în mod obligatoriu de forul organizator, cu cel puţin cinci zile înainte de ziua disputării jocului. 

5. Cluburile participante în campionatele organizate de FRF/LPF sunt obligate să comunice anual, prin cererea de înscriere în competiţie, stadionul/sala pe/in care care vor desfăşura jocurile oficiale. Pentru motive întemeiate, cluburile pot solicita schimbarea stadionului principal în următoarele condiții: a. solicitarea trebuie adresată FRF/LPF cu minim 10 zile înainte de primul joc ce se solicită a fi programat pe noul stadion; b. la data formulării solicitării, noul stadion trebuie să dețină omologarea pentru competiția respectivă.

- articolul 12 din ROAF

VIDEO Cum arată stadionul din Târgoviște

Citește și: 

Lovitură pentru FCSB! Unul dintre cei mai buni jucători e OUT până la finalul sezonului

„«Cârâie» ambreiajul!»” Bogdan Lobonț și o călătorie de 400 de kilometri cu Dacia 1310. A băgat în sperieți doi jurnaliști: „Vezi că e o pedală acolo, în stânga”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
gazistu
gazistu  •  02 Mai 2023, 13:54

cel mai URAT stadion nou!

georgatos01
georgatos01  •  02 Mai 2023, 07:05

Aduceți folie sa punem și la tribuna 2. ???? Ce sa mai ,acest stadion denotă valoarea fotbalului românesc .

propaganda
propaganda  •  01 Mai 2023, 19:37

Totusi suntem in 2023 si ar trebui sa mergem pe lucrul bine facut! Sa fie ca in Anglia, SUA. Nu arata rau, dar pista ma seaca si faptul ca nu e complet. Nu putea si primarul de la Targoviste SA LUCREZE CU CNI-UL? Si el si cel de la Arad, au facut o mare greseala. Prin CNI, isi construiau un stadion de 8500 gen Arcul de Triumf...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează