FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Noul star de la FCSB, luat tare de Duckadam: "Are tehnică, tupeu, dar e prea firav"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 08:45

Atacantul Dennis Man, 18 ani, a fost eroul celor de la FCSB în meciul cu FC Voluntari, 2-1, marcând golul victoriei în minutul 90+2.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, și un susținătorul al jucătorului a vorbit despre acesta și a spus de ce are nevoie pentru a deveni om de bază la echipa roș-albastră.

"Are tehnică bună, driblează și are tupeu. E un fotbalist care scoate om din joc. Păcat că nu s-a folosit mai mult anul trecut. Îmi pare rău că acest jucător a pierdut un an.

Eu spun că acest jucător avea nevoie de cel puțin încă 10 meciuri în Liga 1. Una e divizia A, alta e divizia B. Va trebui să mai pună niște forță pe el, este destul de firav", a spus Duckadam la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
luciann
luciann  •  20 Iulie 2017, 11:21

Pai sa-l bage Dica in sala de forta, ce mai asteapta!?

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  20 Iulie 2017, 11:21
Postat de ortega pe 20 Iulie 2017, 09:41

Va trebui să mai pună niște forță pe el ... Prostul ăsta de imagine are impresia că forța-i un fel de blană de vulpe , ți-o ia stăpânul de la bazar și-o pui pe tine ...

Duckadam nu are habar de asa ceva. In primul rand, la 18 ani pe care ii are Man, cu 3 antrenamente pe zi si dieta controlata, nu are cum sa arate altfel. Este tanar, masa musculara se pune dupa 18-19 ani, dupa ce organismul devine suficient de puternic pentru a sustine asa ceva. Chiriches spre exemplu s-a dublat in masa musculara abia pe la 25 de ani, Stanciu pe la 23, sa ne arate Duckadam un jucator de 18 ani si jumatate de inaltimea lui Man, care este pachet de muschi si joaca la o echipa decenta.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  20 Iulie 2017, 11:09

Niciodata n-am sa-i inteleg pe acesti "analisti" care analizeaza situatii ipotetice din trecut?! Cui ii foloseste o astfel de analiza? Cu ce il incalzeste pe Denis Man faptul ca in campionatul trecut nu a fost utuilizat? O astfel de analiza este pierdere de timp si nu este benefica pentru viitor. Ce sa inteleaga Man din aceasta "parere de rau"? Cu ce il ajuta? Aceste personaje care fac astfel de "analize" traiesc "in trecut" si nu inteleg ca prezentul este cel acre prefigureaza viitorul. Parerile de rau sunt tardive, neavenite si deloc constructive!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează