FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noutăți despre situația lui Gabi Torje! Jucătorul și-a dat acordul, dar mai lipsește un lucru » Dănciulescu a confirmat

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 18:04

Șansele ca Gabriel Torje să semneze în cele din urmă cu Dinamo cresc de la oră la oră. Fotbalistul s-a înțeles cu formația din "Ștefan cel Mare" asupra salariului pe care îl va încasa, singurul lucru care lipsește acum este acordul din Rusia. 

Torje va lua de la Dinamo 10.000 de euro lunar, restul de 20.000 urmând a fi plătiți de FC Akhmat Grozny, adică formația de care aparține și care îl împrumută în România. 

Același salariu i-l oferea și ACS Poli Timișoara, însă decizia jucătorului a fost mai importantă, chiar dacă și impresarul său, Cristea Opria, dorea să-l readucă la Timișoara. 

În acest moment Gabirel Torje se află la sediul clubului Dinamo și urmează să semneze în scurt timp înțelegerea.

Dănciulescu a confirmat

"În mare parte lucrurile sunt rezolvate. Așteptăm ok-ul celor din Rusia. Pe lângă cei 10.000 de euro are și bonusuri de performanță. Vine împrumut. Așteaptă hârtia oficială. Între noi și Torje este rezolvat totul", a zis Dănciulescu la TV Digi Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  31 Ianuarie 2018, 10:55

ATAT TIMP CAT CONDUCE POKEMON...NICI O SANSA SA FACEM ECHIPA DE FOTBAL LA DINAMO..CU PLOMBE DE 6 LUNI SI SCHIMBAREA LOTULUI LA 3 LUNI CU FEL DE FEL DE LIBERI DE CONTRACT? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

255601551624794
Mircea Raicu  •  31 Ianuarie 2018, 09:26

Cu salariul lui s.ar fi plătit 7-8 jucător i tineri și de perspectiva , adevărați câini nu cântăreți de manele obosiți.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  31 Ianuarie 2018, 09:21

”el esteun jucator peste tot ceea ce avemnoila echipa...”, ”Torje este mult peste jucatorii din liga 1...” Daca nu stiati, e vorba de un jucator care nu mai are loc nici la o echipa din... Cecenia (!!!). Iar echipa de pe locul 7 il asteapta ca pe Mesia (nu, nu Messi!). Una grande squadra...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează