FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Noutăţi din Ghencea » În ce stadiu sînt negocierile cu Jeremy Bokila şi cînd revine Cristi Tănase

Jeremy Bokila
Jeremy Bokila

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 18:02

Steaua aşteaptă cu sufletul la gură meciul retur din play-off-ul Ligii Campionilor cu Ludogoreţ pentru a fi sigură de calificarea în grupele Ligii Campionilor, iar şefii din Ghencea au început deja negocierile pentru aducerea de jucători.

Valeriu Argăseală a anunţat cînd va reveni pe teren Cristi Tănase şi a spus cît este dispusă Steaua să plătească în schimbul transferului lui Bokila de la Terek.

"Avem şanse ca pînă miercuri îl recuperăm pe Cristi Tănase. Dar vom vedea ce va fi în momentul cînd va ieşi pe teren şi va alerga. Cu Raul n-am avut nici o discuţie. Cu Bokila am vorbit, dar cei de la Terek cer prea mulţi bani, undeva la două milioane de euro.

Dacă o să mai insistăm cu negocierile probabil vom ajunge la un numitor comun cu cei de acolo, dar depinde numai de ei. Jucătorul e dispus să vină la Steaua. Un milion jumătate este un preţ care poate fi plătit pentru un jucător de talia lui, dar trebuie să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor", a spus Valeriu Argăseală la Look tv.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (63)
joedoe
joedoe  •  21 August 2014, 23:25
Postat de dommon pe 21 August 2014, 22:26

prostii...daca ai scouteri buni, poti transfera jucatori foarte buni la preturi ok...problema e ca se aduceau jucatori pe dvd-uri, scouterii erau degeaba, rude de-ale lui, asta era problema...gasesti prin argentina, brazilia sau africa jucatori foarte buni care ti-ar sta pe salar de 300-400 000 euro, suma pe care steaua o poate plati din milioanele alea multe pe care le-a facut...sa plece ciobanu de la echipa!! sa iasa de la racoare cand va investi cu cap si cat trebuie

ce alte echipe nu au ?si crezi ca nu pot da mai mult ? ,a intalesc ca e mai bine sa iei jucatori adaptai la campionatu nostru sau imprumut pe posturile deficitare(uite te la CeFuRa cati jucatori a rulat /cu toate ca sunt convins ca 70% era vb de spalare de bani/ si cati s au adaptat ,cu toate ca poate aveau valoare .)

joedoe
joedoe  •  21 August 2014, 23:20
Postat de paiazze pe 21 August 2014, 22:54

N-ai cu cine vorbi. Ei nu vad decit banii dati pe jucatori, dar parca sunt orbi cand vine vorba de banii castigati din drepturi de televizare, bilete, participari in CL si EL, sponsori (cati sunt, dar sunt), sume care depasesc mult banii "investiti". Un om de afaceri investeste pentru a avea castig. Problema e ca ciobanul nu e om de afaceri, ci un bisnitar mizerabil, pus pe capatuiala rapida si inconjurat, ca orice individ de teapa lui, numai de pupincuristi care nu se pricep la nimic. Faptul ca Steaua are rezultate cat de cat notabile e o mica minune... E un club cu potential imens, pacat ca e condus de un dobitoc.

salariile la staff,jucatori ,prime ,cantonamente ,inchiriere tadioane ...sunt cheltuieli pe care voi nu le vedeti? bani cu recuperarea jucatorilor vine de la tine de acasa?

antimilitienisecuristi
antimilitienisecuristi  •  21 August 2014, 22:56
Postat de a.c.a.b_st pe 21 August 2014, 19:07

Doar prostia lui l-a dus acolo.A vrut politica,se visa salvatorul lumii,luptatorul luminii,parca a renuntat idiotul si la mandatul de europarlamentar,cel care-i oferea imunitate.Acum,sa stea dracu acolo,nu merita altceva.

Daca nu se baga intre lupta dintre PSD si Basescu era liber. Un nebun, sa sufere daca a fost prost, avea tot ce-i trebuia sa ca traiasca fericit.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează