FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRANSFER

Noutăți la antrenamentele conduse de Rădoi la Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2015 17:06

Steaua Bucureşti a reuşit să aducă un singur jucător în această pauză de vară. Este vorba despre fundaşul dreapta haitian, Jean Sony Alcenat. 

Azi, campioana României a anunţat că juniorul Vlad Mihalcea, impresariat de foștii steliști Vali Badea și Sorin Paraschiv, se antrenează alături de lotul condus de Mirel Rădoi

"Fotbal Club Steaua Bucureşti anunţă că juniorul Vlad Mihalcea (foto, 16 ani), de la FC Braşov, se pregăteşte alături de jucătorii pregătiţi de Mirel Rădoi şi staff-ul acestuia, în cantonamentul de la Săcele.

Tînărul component al echipei naţionale SUB 17 a efectuat deja trei şedinţe de pregătire alături de stelişti, iar decizia de a-l selecta în lot pentru primul cantonament al verii a venit în urmă discuţiilor avute cu FC Braşov, jucătorul şi familia acestuia", anunţă site-ul oficial al campioanei României. 

Au revenit şi internaţionalii

Paul Papp, Alex Chipciu, Gabriel Tamaş şi Adrian Popa s-au alăturat şi ei lotului condus de Mirel Rădoi.

De asemenea, Cristi Tănase se antrenează şi el cu restul grupului, asta după ce la începutul pregătirii s-a antrenat singur, acuzînd dureri după o accidentare.

De asemenea, şi Lucian Filip a ieşit azi la antrenament, asta după ce în zilele trecute a făcut doar exerciţii la sală. Jucătorul se pregăteşte separat după accidentarea avută pe finalul sezonului trecut. 

Playtech: HALUCINANT! ABUZURILE înfiorătoare ale lui Bela Karoly. Ce i-a făcut unei campioane din România, dezvăluirile sunt TULBURĂTOARE


Comentarii (3)
stelio
stelio  •  15 Iunie 2015, 18:14

Corect!

sibelius
sibelius  •  15 Iunie 2015, 18:10
Postat de daniel_daniel00 pe 15 Iunie 2015, 18:02

Bravo ba, pe Valceanu il imprumutati si acum antrenați jucatorii Brașovului...

Valceanu ar fi trebuit imprumutat si anul trecut, dar marele Galma a preferat sa-l tina in tribune.

daniel_daniel00
daniel_daniel00  •  15 Iunie 2015, 18:02

Bravo ba, pe Valceanu il imprumutati si acum antrenați jucatorii Brașovului...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează