FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Nu a avut milă » 4 jucători dați afară azi

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 15:14 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 16:27

După 1-3 cu Universitatea Craiova, Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului, a anunțat că renunță la mai mulți dintre jucătorii săi.

Nemulțumit de randamentul anumitor elevi, tehnicianul Oțelului a anunțat că va lua măsuri, „Deja le-am comunicat jucătorilor de cine mă voi despărți chiar înainte de decembrie, pentru că un asemenea tratament nu pot să suport. Jucători indolenți, care fac asemenea greșeli”, spunea după meci Dorinel. 

Derby-ul Dinamo - FCSB, direct pe podiumul asistențelor în acest sezon! » Ce meciuri au strâns mai mulți fani + Pe ce loc se clasează partida în istoria meciurilor jucate de „câini” pe Arena Națională
DINAMO - FCSB 0-1
Derby-ul Dinamo - FCSB, direct pe podiumul asistențelor în acest sezon! » Ce meciuri au strâns mai mulți fani + Pe ce loc se clasează partida în istoria meciurilor jucate de „câini” pe Arena Națională

4 jucători de la Oțelul Galați dați afară

Iar luni a trecut la măsuri și a renunțat la o parte dintre fotbaliști. 

„Am dat vreo patru jucători afară. Nu pot să spun cine sunt. Se va afla, dar nu pot să dau nume. Au contracte... Nu dau nume. De ce i-am dat afară? Nu se pliază pe proiectul meu. Nu e vorba doar de meciul cu Universitatea Craiova, ci de mai multe etape.

Nu am dormit prea bine. Am pierdut un joc în care prima repriză a fost foarte bună. Dar a doua repriză a fost catastrofală. Mă gândesc foarte bine ca să văd ce s-a întâmplat.

Am vorbit în fața echipei, sunt foarte sincer în fața jucătorilor. Le-am zis că obiectivul meu e puțin compromis acum. Sunt foarte afectat. Prima repriză a fost foarte bună, dar a doua a fost catastrofală”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit Fanatik.

Mitriță e un jucător foarte bun. Îl felicit, dar slăbiciunea jucătorilor mei l-a făcut mare.

- Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu: „Mă simt umilit, nu se poate așa ceva”

După meci, și-a criticat jucătorii: „După o înfrângere nu pot să fiu decât dezamăgit. Mi-o asum, sunt antrenorul echipei, nu pun consecințele premergătoare meciului, dar le mulțumesc tuturor oamenilor care au fost la stadion și m-au ajutat să dăm zăpada de pe teren într-un timp record, de circa 5 ore.  Nu putem să ne opunem vremii”.

Și a continuat: „Aș vrea să fac un apel, am nevoie de sprijin financiar. În afară de primărie, care ne-a finanțat, vreau ca și ceilalți sponsori să fie lângă noi. Chiar dacă am un buget mic, aș vrea să-l primesc la timp”.

VIDEO Andrea Compagno, laude pentru Florinel Coman: „Un jucător senzațional”

Citește și: 

Mitriță a reușit un hattrick cu Oțelul, apoi i-a transmis un mesaj lui Edi Iordănescu

Gravă eroare de arbitraj în Oțelul - Craiova! Cum a fost posibil să fie validat un asemenea gol?! » Comentatorii, uluiți: „Bizar. Chiar bizar”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
tristan
tristan  •  27 Noiembrie 2023, 18:57

Totuși ,Dorinel ce vrea să facă cu Oțelul de este așa nemulțumit?Vrea in cupele europene? E o echipa care valoric este sub liga 1 și care și a depășit cu mult condiția Ei normal sa mai piardă cate un meci și acasă .Nu mi se pare uncapat de tara

danutcornel
danutcornel  •  27 Noiembrie 2023, 18:23

dorimele capul sus invinge fcfb eiapa viitoare si toata tara te va omagia! ole ole ole galatiul victorieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

legio.sud
legio.sud  •  27 Noiembrie 2023, 18:18
Postat de hanskiller pe 27 Noiembrie 2023, 16:06

*** cu clona csu si acum vreti sa bateti Steaua din liga 1? *** galati,bleah.

Pe tine cine te-a clonat ?!!! *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează