FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

"Nu a fost penalty!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2007 00:00

Penaltyul Clujului a fost contestat de bistriteni. Balaj a indicat punctul cu var dupa ce Fabbiani a cazut spectaculos cind a simtit mina lui Sepsi pe tricou. "Eu cred ca Cristi a fost pacalit de Fabbiani. Nu pot sa-l acuz de rea intentie, totusi am o parere buna despre el ca arbitru. Probabil a fost un unghi din care nu a vazut bine. N-a fost 11 metri din punctul meu de vedere. Or sa se pronunte specialistii. Nu e viciere de rezultat", a comentat antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau. "Imi pare rau pentru acel penalty, insa cred ca a fost inventat. Nu stiu ce a vazut domnul arbitru in faza aceea, insa eu nu l-am tras de tricou", l-a completat Sepsi, care a purtat ieri pentru prima oara banderola de capitan. Presedintele Gloriei, Jean Padureanu, a marturisit ca nu poate da un verdict, pentru ca a fost departe de faza. In schimb, "Lordul" a atras atentia asupra jocului dur al feroviarilor. "Trag un semnal de alarma, jucatorii sar la cap si lovesc adversarul cu cotul in git, in cap. Intr-o zi, unul cade jos si moare!".

Padureanu nu crede in CFR
Presedintele Gloriei, Jean Padureanu, nu crede ca echipa lui Andone are valoare de titlu. "Le-am dat credit pina azi. Acum nu le mai dau credit. CFR e o echipa care vrea sa lupte, dar nu stie sa lupte. Financiar sint foarte motivati, asa se explica si duelurile mai tari. Nu are valoare, asa cum i se face firma. Oricine poate sa-i ajunga, Steaua, Dinamo, Rapid, Poli, Urziceni, Vaslui", a declarat "Lordul".

Mihnea Andone s-a accidentat
Ioan Andone a fost incurajat la Bistrita si de baiatul sau, Mihnea, student in anul II la ASE. Mihnea a ascultat curios dialogul amical dintre tatal sau si Sabau dinainte de meci, apoi a urcat insotit de doi bodyguarzi in tribuna a doua, urmarind partida din fata mesei presei. In pauza, Mihnea a fost la un pas sa se accidenteze serios. Neatent, in timp ce vorbea la telefonul mobil, s-a impiedicat si a cazut peste scaunele din primul rind. S-a lovit usor la tibie si s-a ridicat zimbind.

"Meciul trebuia aminat"
Ioan Andone crede ca meciul de la Bistrita putea fi aminat din cauza starii execrabile a gazonului. "Eu cred ca se putea amina. Nu stiu cum e regulamentul, dar parca, daca pe 30% din suprafata de joc mingea nu sare, si mingea nu sarea unde au pus nisip, nu se poate juca", a spus Andone, care si-a felicitat elevii pentru ca au revenit de la 0-2. Mijlocasul Eugen Trica si-a sustinut antrenorul: "Se putea amina partida. N-ati vazut ce teren a fost? Penibil! Cum sa cistigam pe un asemenea teren? Puteam sa cistigam cu 3-0 pentru ca mingea nu sarea". "si ei au jucat pe acelasi teren", a replicat fundasul bistritean Abrudan. "Aceeasi situatie a fost si la Craiova", a comentat Jean Padureanu, presedintele Gloriei. Gazdele au presarat nisip pe gazonul moale, iar in pauza, 20 de copii au batatorit terenul.

Greseala lui Claro
Portarul Nuno Claro a gresit la primul gol al Bistritei, cind a respins in fata sutul lui. "Da, e o greseala, nu se respinge mingea in fata. Mingea, normal, se respinge in lateral si trebuia si fundasii sa urmareasca mingea. Pe terenul asta nu poti sa zici ca a fost o greseala decisiva", a comentat Andone. E posibil ca etapa viitoare, inderbyul local cu "U" Cluj, in poarta sa revina Stancioiu.

"Daca joaca tot asa, nici campioni de toamna nu-i vad",
Jean Padureanu, presedinte Gloria

"Sabau nu pleaca la Dinamo. Are contract cu Gloria pina in vara",
 Jean Padureanu, presedinte Gloria

"Rezultatul a fost corect. Ei au fost mai pregatiti decit noi pe un asemenea teren. Sa spunem mersi ca am luat punctul asta",
 Ioan Andone, antrenor CFR

"Sint mort",
Fabbiani, la finalul jocului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează