FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 1-1

Nu a început BAC-ul, sînt doar notele dinamoviștilor cu CFR Cluj! 3 corigenți în echipa lui Flavius Stoican

Valentin Lazăr
Valentin Lazăr

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2015 09:56

Dinamo a continuat prestațiile dezastruoase din acest sezon și la meciul cu CFR Cluj, scor 1-1.

”Cîinii” riscă să ajungă pe locul 8 la finalul acestei runde, însă acest lucru nu mai vine ca o surpriză. Mai ales dacă ținem cont și de evoluția jucătorilor lui Flavius Stoican.

Aceștia abia au luat note de trecere în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi.

Singurul care se poate lăuda cu un 7 este Elhamed, autorul golului. În schimb, alți trei ”cîini” au rămas datori, Nicolae Grigore, Valentin Lazăr și Marius Alexe alegîndu-se doar cu cîte un 4.

Notele primite de dinamoviști în Gazetă:

Tr. Marc 6
Bărboianu 5
Bunoza 5
A. Marc 5
Serginho 5
Elhamed 7
N. Grigore 4
M. Cristescu 5
V. Lazăr 4
M. Niculae 6
Alexe 4
Gavrilă 6
D. Rotariu 5
Bilinski 5

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
 •  26 Aprilie 2015, 08:31

Bunoza chiar a jucat bine, Elhamed la fel, in rest, echipa de petarde.

valyomanyd
valyomanyd  •  25 Aprilie 2015, 21:43

Marc (portarul )6 ???? Are pile la profesor ?:))))) Marc 3, Barboianu 4, Bunoza 7, Marc 6, Serginho 4, Lazar 3, Elhamed 7, Grigore 3, Rotariu 5, Alexe 3, Bilinski 5...........Cristescu 5, Niculae 6 si Gavrila 6....

daculliber
daculliber  •  25 Aprilie 2015, 21:08

Adaugati-l si pe Bilinski la capitolul corigentilor! Acest smecheras din Polonia s-a pus bine cu galeria(plingind cu lacrimi de crocodil, tavalindu-se pe gazon si atirnind pe la garduri cersind iertare), asigurindu-si spatele, iar Stoican, de frica, nu numai ca n-are curaj sa-l schimbe, dar l-a pus si capitan?!?!?!?!...Se poate spune ca el de fapt incurca jocul lui Dinamo, se impiedica ca *** singur, nu fuge mai deloc, nu face pressing, iar cind are vreo ocazie, o da in balarii sau pierde mingea cu o seninatate dezarmanta...La fel si colegul sau de atac, Alexe, care pare picat din Luna...Lazar e imbufnat si s-a suparat ca prostu' pe sat...Grigore ,Serginho, Cristescu si Adrian Marc sint complet paraleli cu fenomenul fotbalistic...Saracu' Nicolae nu cred ca mai poate, desi dorinta are...Singurii care au miscat au fost T.Marc(cu o greseala mare la gol, dar a salvat alte doua-trei), Bunoza, Barboianu si El Hamed...Rotariu e firav si timid ca o fetita... Singurul care pare cu adevarat fotbalist din echipa este S.Filip, iar lipsa lui s-a simtit din plin...Trista situatie pentru noi, dinamovistii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează