FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Nu are nicio victorie cu Petrolul, dar Schumacher se ţine tare: "Dacă eram de la început, echipa asta era în play-off!" :D

Articol de - Publicat miercuri, 09 martie 2016 14:31

Constantin Schumacher caută un prim succes pe banca Petrolului după ce formaţia ploieşteană este abonată, în continuare, la eşecuri.

Invitat la o televiziune locală, Schumacher a declarat, legat de acest aspect, că nu va renunța la echipă.

"Eu sunt un antrenor ambițios, dornic de afirmare. Încă mai sper să ne salvăm de la retrogradare. Nu-mi dau demisia nici dacă pierd vineri, cu CSMS Iași. Nu-mi stă în caracter să plec când e greu.

Aștept să mă dea afară patronul dacă crede de cuviință. La Petrolul nu se dau telefoane de la lojă! Patronul știe echipa când e anunțată de crainicul stației de amplificare a stadionului. Dacă eram de la început la echipă, echipa asta era în play-off!

La Botoșani am plâns de ciudă. Dovadă că pun suflet! Altfel, aș fi așteptat data salariul, dacă venea. Mă interesează Petrolul, sper, ce pot să mai fac”, a precizat tehnicianul.

Petrolul, echip de pe ultimul loc din Liga 1, joacă vineri seară, pe Ilie Oană, cu CSMS Iaşi, de la ora 20:30, în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
924146297676854
Marcel Anton  •  09 Martie 2016, 16:08

Selymes, Tudor , Sinescu, Stoichiță , Schumacher ... si fiindca toti acestia trebuiau sa poarte un nume , li s-a spus : drumul spre iad ( ul diviziei B ) e pavat cu intentii bune .

lecram55
lecram55  •  09 Martie 2016, 15:55

Există play-off și în B? :))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează