FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nu au încredere în Gigi Becali! Cum este privit marele anunț al patronului de la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 17:24

După victoria celor de la FCSB cu FC Voluntari, 2-1, Gigi Becali a anunțat că nu se va mai băga peste antrenorul Nicolae Dică în alegerea echipei de start.

Cu toate acestea, microbiștii nu au încredere în patronul FCSB. Într-un sondaj GSP.RO, aproape 40.000 de cititori au răspuns la întrebarea "Crezi că Becali se va ma implica la echipă?".

Cei mai mulți, 32.676, consideră că și de acum înainte Gigi Becali va manipula deciziile lui Dică și va decide în continuare echipa de start și schimbările. Doar 4.917 respondenți au încredere în ce a spus Becali și în faptul că acesta îl va lasa pe Dică să decidă.

Citește și: Ce veste pentru Nicolae Dică! După Bălașa, sunt șanse să fie recuperat încă un jucător important

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
minell73
minell73  •  31 Octombrie 2018, 22:51
Postat de faliment_fc_fcsb pe 31 Octombrie 2018, 19:08

Cum vine asta cu PSD+SRI, când PSD-ul e în război deschis cu SRI-ul, acuzandu-i că formează un stat paralel? Băi FîCîSîBî-iștilor, nu aveți minte nici cât un bob de orez.. Voi nici evidentul nu îl remarcați. Sunteți pIebea societății, dasta îl și idolatrizati pe Gigi.

Ei traiesc in lumea lor. Toti sunt corupti,toti sunt rai,toti au ceva cu fcsb. Idolatrizeaza infractori de joasa speta. Fani fara creier,mancatori de seminte. O tot dau intr-una cu psd,sri,etc. In mintea lor,psd-ul o sa le ia si banii de seminte.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  31 Octombrie 2018, 21:39

Nu se vede în spațiul amenajat din spate nici Luțu 1, nici Luțu 2 !!!

widoqq
widoqq  •  31 Octombrie 2018, 21:09

Motiv sa mai puneti o poza cu GigiPuscarie !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează